Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tak dobře, budu teď za odporného diletanta, ale chci prostě taky něco pochválit :). Nečetl jsem žádný ohlas a jediné, co jsem měl, krom toho kotoučku v ruce, byly postřehy jedné tetky z vesnice. Když to vezmete jak to je, díváte se na obrazovku, pohodně uprdeleni do pohovek, gaučů, otomanů, uzříte celkově slušný rozjezd v stylu moderních temných thrillerů, takové probuzení do pěkně hnusného, Fincherovsky potemnělého, rána. Ona i ta kamera, nikterak hektická a kolíbavá, k tomu nějak sedí. Navíc, první vražda za zvuku Rammstein (což potěšilo rockovou část mého já) a celkově zajímavá, chladná hudba k tomu. Mno jo, ale co dál že, soudruzi? Atmosféra, když ji tedy zmíním, může na občasného diváka působit znepokojivě, podporovaná jakous takous zajímavou grafikou. Jenže pro otrlejšího diváka, kterých je nepoměrně víc, je ta kolize s námětem Kruhu příliš silným soustem a obzvlášť, když FearDotCom na něj prostě příběhově ztrácí. Charaktery postav se klíží do všech koutů a tam, kde bych třeba já nějaký charakter, charisma u postavy očekával, nic a kupa vajglů nudy. William Malone postihl, v hromadné koprodukci, ten takzvaný „kopirajd“ a natočil pro některé skvělý hororový thriller, pro jiné jen šprycl smetanu do husté černé kávy lepších a příběhově originálnějších projektů. Sázka na méně známé herce nebyla od věci a Stephen Dorff byl na podobné úrovni, jako Christopher Lambert v mnohem lepším thrillerovém „kopirajdu“ Vraždy podle Jidáše (1999). A právě v porovnání s tímhle snímkem jde u Strachu.com o třídu slabší podívanou a tak musím po rozvaze sáhnout k místně standadrnímu hodnocení 4/10. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Nudný thrillerový horor, ketrý nejen že neumí řádně postrašit, ale je naopak spíše k smíchu a bohužel častio i k pláči. Nuda, nuda a opět nuda. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Naivní a hloupoučká vykrádačka Kruhu.Potěší pouze cameo Udo Kiera a celkem obstojné triky.Ale ten sadistický vrah v teplárensé věži- už dlouho jsem se tak od srdce nenasmál (obzvláště když cituje Stalina, to jsem byl u vytržení z toho co scénárista dovede napsat a režisér zfilmovat). Se někdy sám sobě divím nad čím ztrácím čas ... ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá a dost zjednodušená vykrádačka Kruhu. Ovšem některé z těch "vizuálních střípků" byly vážně docela roztomilé - takže proč to neocenit. Navíc Udo na začátku opět jasně ukázal, že nikdo neumí být při vyděšeném poulení očí tak sexy jako on... ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným lákadlem se tu pro mě stal Udo Kier, kterého si William Malone nenechal jako třešničku nakonec, ale vyplýtval jeho talent hned na samotném začátku. Každopádně jeho smrt je snad tím nejlepším co v celém Strach.comu můžete najít, pokud vás tato scéna nepřesvědčí, nemá ani cenu dívat se dále, neboť se ničeho co by mělo valnou kvalitu nedočkáte a pokud vás oslní, věřte, že dalším dějem můžete být jen zklamání. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby som pod položkou režisér spatril meno Uwe Boll, vôbec by ma to neprekvapilo. Akási počítačová verzia 'Kruhu' sa absolútne nepodarila a Stephen Dorff po takýchto sračkách (+Alone In The Dark) už ťažko dostane nejakú slušnú rolu. Čudujem sa, že takúto sračku vôbec vypustia do sveta. 15%. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Velice špatné kopírování kruhu, ani jedna "lekačka" se nepovedla, většinou je scénář neuvěřitelně okatý, že jsem se většinou pousmál, když jsem zachytil záměry autorů. Bez napětí, bez výraznějších hereckých výkonů a trošku slušné efekty. No, jsem rád, že jsem nudou neusnul a tak hodnotím 0,5 hvězdičky... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je mojim najobľúbenejším flmovým žánrom. Snažím sa byť v obraze v celom jeho spektre. Daňou za to sú mi občas premárnené minúty sledovaním neoriginálnych, nepodarených, nudných zmätkou ako je aj tento európsky, koprodukčný snímok - "Strach.com". Film, ktorý je len zmršenou vykrádačkou úspešných titulov ma nemá šancu zaujať. Zvlášť, keď je to ešte aj mizerne technicky spracované a ani herci nestoja za nič. * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď človek nemá do čoho "pichnúť" a prepadne ho nuda, siahne aj na dno filmovej tvorby, aby vyplnil svoj drahocenný čas snímkami, ktoré by v iných prípadoch, len ťažko dostali priestor. Je "Strach.com" vykrádačkou "USA Ringu"? Áno! Naženie vám "Strach.com" strach? Určite nie! Je "Strach.com" tragický thrillero-horror? Určite NIE! Záleží len na tom, či sa dokážete od "originálu" odosobniť, aby vás potom ta "kopírkovosť" viac menej nepohltila, pričom najlepším liekom na obdobnú diagnózu je ČAS. No a keďže ten, v tomto prípade, vzhľadom k odstupu od "prvotiny", hral v môj prospech, je moja spokojnosť po prižmúrení jedného oka na úrovni priemeru - 55% ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Nestrašidelné (a nepomôže tomu ani ten duch dievčatka a jej lopta), nenapínavé, nudné a celkovo ničím výnimočné. Vykrádačka Kruhu, ktorá sa našťastie trošku rozbehla práve keď som začal zaspávať - 15 minút pred koncom. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

asi 3 sekundy po zapnutí jsem si říkal: Uf, to je ale strašidelné. Po dalších třech sekundách jsem si za to spílal do hlupáků! ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Uvodny plagat vyzera naozaj desivo, no nim to zaroven aj konci. Nezaujimavy film, ktory sice parkrat postrasil, ale v celku sa jedna o velmi chabu robotu. ()

Reklama

Reklama