Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem musel vidět se svými přáteli, jelikož jsme neměli na co koukat. Hrůza. U málo filmů jsem se nudil jako u tohodle a v jednu chvíli jsem byl docela rád, že u dveří baráku zazvonil pikolík s pizzou, jinak bych to asi nevydržel. Jediný plus, kterého si cenním, je to že jsem viděl Taye Diggse a Ali Larter někde než v Day breaku a Heroes. Ale jinak. Booooring ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se velmi těšila, bohužel mi přinesl jen velké zklamání. Když film začínal v lunaparku a přišla scéna s horskou dráhou, říkala jsem si fajn, a teď to přijde! Nepřišlo. Od začátku mi bylo jasné, kdo přežije, ale scéna s mrtvou manželkou hlavního hrdiny byla dost dobrá! Ničím vyjímečný horor, u kterého jsem ani jednou nezažila pocit strachu. Za snahu dávám alespoň dvě hvězdy. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Strašidelná pohádka o Hill House z téhož roku od DeBonta je o mnoho levelů výš. Dům hrůzy je zmatený, prapodivný, a místy, co se vysvětlení týče, dost abstraktní a nelogický. Nic sem nečekal a taky jsem velice nic nedostal (mimo fajn coveru Sweet Dreams a půvabné Famke Jenssen). Námět měl potenciál, a taky zůstal nevyužit. 28% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobře rozjetý remake původního snímku z padesátých let s Vincentem Pricem (jedna z hlavních postav se tu zřejmě jako pocta jmenuje Price), kterej však od půlky začne hodně kulhat a ke konci se už doslova plazí. A přitom se v něm objeví spousta hororových okamžiků, které ukazují, že tvůrci ví, co to je horor a jak ho natočit, u konce ale zřejmě začali trpět tou nemocí s německým jménem, která před vámi všechno schovává.... Aspoň, že na Famke a Ali je radost pohledět až do samotného konce. Já závěr místy prospal, což možná o něčem svědčí. ()

deathka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není béčkový horor, zde totiž dochází písmenka abecedy. Viděl jsem to celé jedině proto, abych viděl, zda to může být ještě trapnější. Leknul jsem se pouze v okamžiku, kdy to autoři zřejmě vůbec nezamýšleli a při rádobyděsivých scénách jsem dostával záchvat smíchu. Proč proboha všichni do toho sklepa pořád lezli a hledali k tomu tak ubohý důvody?! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Keď skupina prvýkrát zostúpi do suterénu, na strope je moderná halogénová žiarovka. (Arsenal83)
  • Postava Geoffrey Rushe má příjmení Price, což je odkaz na Vincenta Price, který hrál v původním House on Haunted Hill z roku 1959. (Chatterer)

Reklama

Reklama