Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k obsazení jsem čekal větší palbu. Laciné, předvídatelné, spíš nudné. Jen na zabití času. I s míň prostředky to jde lépe. Pár filmů mě o tom již přesvědčilo. Nebýt té úplně debilní žravé čehosi kohosi, je to v pohodě thriller o jednom neposedném páru, co se radši navzájem vraždí než jdou k rozvodu. ()

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Zcela obyčejná hororová podívaná, která nemá ani v nejmenším šanci pochlubit se něčím originálním. Strašidelný dům, šílený vědátor a zlo které po sobě zanechal, to už jsem myslím někde viděl. A nemyslím původní verzi, co mám na DVD v papírovém obalu(na tu jsem ještě nekoukal). Ovšem není důvod se tento film nepodívat, špatně zvládnuté to není a alespoň za jedno podívání určitě stojí. Osobně jsem doufal, že si užiju Jeffreyho Compse v roli dalšího šíleneho vědce, ale to jsem doufal asi v moc. Kdybych nevěděl, že tam hraje, nejspíš bych ho ani nepostřehl. Zklamaný jsem však nakonec nebyl, protože Geoffrey Rush v hlavní roli je eso celého snímku. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem musel vidět se svými přáteli, jelikož jsme neměli na co koukat. Hrůza. U málo filmů jsem se nudil jako u tohodle a v jednu chvíli jsem byl docela rád, že u dveří baráku zazvonil pikolík s pizzou, jinak bych to asi nevydržel. Jediný plus, kterého si cenním, je to že jsem viděl Taye Diggse a Ali Larter někde než v Day breaku a Heroes. Ale jinak. Booooring ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, jestli má jinak excelentní herec Geoffrey Rush takovýto film zapotřebí. Je to horor, jakých už byly natočeny desítky a ještě stovky natočeny budou. "Originální" námět i zápletka, herci mají postavy napsány tak, aby i infantilní divák záhy odhadl, kdo zemře jako první a naopak, kdo přežije do konce, ani hudební stránka není nijak výjimečná, takže to ani nemůže být jinak, než za 2 *. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ještě v půlce jsem myslel, že ten film je fakt bomba, po některých scénách jsem tušil noc, kdy budu mít problém usnout. Kéž by vydržel až do konce. Závěr a gradace bohužel vše uzemnily a zbyla jen nahořklá pachuť. Kvalitu prvních dvou třetin ale nemůže smazat nic, takže zůstaneme na nadprůměru tří knedlíků. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Nápisy na zdech a dveřích v nemocnici jsou v němčině. (Chatterer)

Reklama

Reklama