Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mimořádný skutečný příběh Na křídlech a modlitbách vypráví strastiplnou cestu pasažéra Douga Whitea, který se snaží bezpečně přistát s letadlem a zachránit celou svou rodinu před nebezpečím poté, co jejich pilot nečekaně zemře uprostřed letu. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Netušil som, že to bude náboženská agitka z vidlákova, v ktorej sa každú chvíľu modlia a je plná podprahových nenápadných záberov na bibliu a náboženské motívy. Akurát je to okorenené  líniou v ktorej musí neskúsený amatérsky pilot pristáť s lietadlom potom, čo pilota asi z toho v akom filme sa ocitol, picne. Netvrdím, že ten film je sračka, ale že nie som v žiadnom ohľade cieľovka. Zbytočne som sa nechal nalákať hereckým obsadením. Bežne v takýchto filmoch hráva Kevin Sorbo. Ale asi sa dal na vieru už aj Dennis Quaid. Dobre pre nich, zle pre mňa. 0/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Náboženská časť bola naozaj asi dosť prehnaná, mne to vôbec nevadí, ale mali to udržať v hraniciach reálnosti, keď sa už bavíme o filme podľa skutočnej udalosti. A tú udalosť sa fakt oplatilo natočiť a normálne aj vo veľkom formáte. Je až na neuverenie, že sa to naozaj stalo a takto to dopadlo. Ak má byť film podľa skutočnosti, tak sa jej ale mal aj náležite držať a nie kvôli posratej hyperkorektnosti robiť z bielych postáv černochov len preto, že sú to hrdinovia a asi by nevyzeralo dobre, keby dobré postavy boli biele. Veď to je až smiešne, že v záverečných titulkoch ukazujú reálne postavy a tá černoška bola v skutočnosti biela blondína, rovnako ako ten černoch bol nejaký biely chlapík so sivým vlasom. ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Ježíš, to je zase odpadů. Hodnotí se film nebo nějaké antiklerikální naladění některých jedinců. Takže ano někdy je modlení trochu moc, ale celý tenhle film popisuje zmíněnou událost celkem věrně.  Heather vypadá furt k světu a Dennise mám rád už od osmdesátých let. Herecky to není špatné, režisér to taky nezkazil a příběh se skutečně stal, takže scénář byl jasný. Takže dal bych tak tři hvězdy, ale vzhledem k těm nesmyslným odpadům dám čtyři. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Ta křesťanská propaganda tu opravdu bije do očí - každý se tu modlí nebo fanaticky svírá křížek s židovským králem. Asi nejvíce komická je postava malé holčičky, která chce moc být pilotka, ale zlý učitel jí to nepřeje. Vrcholem je, když se svým čokokámošem ujedou na kolech letištní sekuritce v Dodgi... Samotná akce v letadle je ovšem celkem fajn. Film má být podle skutečné události, jen je škoda, že někteří herci, oproti těm skutečným, jsou poněkud tmavší... Potěší song Spirit In The Sky ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podle reakcí bych čekal nějaký modlící maraton, ale to se naštěstí nestalo a vzývání boha tu není víc než v běžném pornofilmu. Samotný příběh je pak ok a jeho zfilmování není ničím proti ničemu. Chvílemi to sice je lehce retardované a třeba závěr kdy v pozadí hraje Aleluja a lidé různě někam vybíhají ve slow motion  a který zcela určitě chtěl být strašně moc dojemný, je spíš nechtěně směšný a do úplné trapnosti mu chybí jen velmi málo. Přesto všechno mě tenhle kousek ve finále prakticky nes*al a dokoukal sem ho bez větších problémů a bez nutkání se jít hned modlit...50% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Atlante a Covingtone (Georgia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama