Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Daleko na západě se odehrává osmidenní střet mezi Arthurem McCoyem (Dominic Cooper), neúplatným šerifem s temnou minulostí, a Red Billem (Douglas Booth), nechvalně proslulým osamělým lovcem odměn uvězněným v touze po pomstě, kterou nelze naplnit. (HanzoBureshi)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Bihary 

všechny recenze uživatele

Navzdory nezbytnému mutirasovému obsazení se z toho nestala úplně reklama na Zalando. Špagetová stylizace je viditelná a nevadí, jenom škoda, že za kamerou už nesedí Tonino Delli Colli. Douglas Booth vypadá skoro jako Franco Nero a Guido Caprino, co by záporák Bronson umí zlověstně hrát na harmoniku. Záporáci byli super, i když je to teda úlet (indián se steampunkovou pistolí?). No a na takovej zapadákov jsou tam trochu moc hezký kurvy, ale to je v pořádku, protože western je pohádka pro dospělé heterosexuály a kurvy musí vypadat k světu. Zatím pro mě dobrý, uvidíme, kam a jestli to půjde dál. ()

jazzbp 

všechny recenze uživatele

Hodně krve a nikdo není kladný hrdina.Tohle už tu dlouho nebylo.Herci skvělí,scenérie taky.Počkám co bude dál. ()

Reklama

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

"Leone, kam se podivas"... Vyprahnute kanony, cintoriny plne drevenych krizov, spusta krvi, bezcenne kurvy, trpiace deti, hnilo-zubi nasilnici, zapredany serif a jeden pomstychtivy "tomahawk" kovboj. Niekolko uz teraz klasickych scen (prolog s odkraglovanymi prstami a odrezanou hlavou, "oko" z lebiek u kanibala Aidana, utek Indiana, obesenie prostitutky, naboj prerazeny cez hlavu, az euforicky "duel styroch" (neskor len dvoch) v predzavere posledneho dielu, citujuci to najlepsie zo "spagetakov"), utrmacanych zbytocnou, vsetko spomalujucou linkou s "kurvickami", jednotvarnym serifom Cooperom (ten je v poslednej dobe obsadzovany do kazdeho druheho serialu ako zaporak) a vztahom manzel-manzelka na farme, stojacej v epicentre zlatej zily. Flashbackova linia s Fimmelom je aj na malom priestore viac putavejsia, ako vsetko ostatne, okrem akcii "batohara" a kanibalskej druhej casti. V zavere prakticky cliffhanger k druhej sezone a z toho haku, klesajuceho k malej dievcine v oku, ma striaslo. 7/10 ()

ER 

všechny recenze uživatele

Pěkně špinavý western, kde i dobro si musí hledat cestu přes mrtvoly. S nadsázkou a až thrillerovým pojetím se odvíjí story o cestě za pomstou, kde je lepší odseknout hlavu, protože je lehčí, než tělo. Precizní režie a kamera dává vyniknout i solidní herecké partě, jen dějově to působí až příliš mechanicky, takové bum prásk -mrtvola. A zase a opět. Možná tu chybí John Wayne 😀 ()

CheMosquito 

všechny recenze uživatele

To mě poser ! Westernovej seriál plnej psychopatickejch vrahounů a sadistickejch magorů . Okultismus , lovci odměn , šerifové , pistolníci , lupiči a spoustu dalšího nabízí takhle napínavá jízda . Dobrý je jak se pomalu propojujou osudy a příběhy hlavních postav . Trochu jinej western než na jaký jsme zvyklý , hlavně originální, drsný, zajímavý a napínavý ! ()

Galerie (111)

Reklama

Reklama