Reklama

Reklama

Neloučení

  • Španělsko Hasta que nos volvamos a encontrar (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Architekt posedlý prací žije úplně jinak než nespoutaná umělkyně. Když na sebe ale tihle dva narazí v úžasné krajině Peru, změní to jejich pohled na svět. (Netflix)

Recenze (22)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa oplatí pozrieť predovšetkým kvôli prekrásnym scenériám malebného Peru! Ale čo sa týka príbehu, zápletky, postáv, a všetkého ostatného - to bol typický romantický film, ktorý je predvídateľný od začiatku až do samého konca. Nebyť tých peruánskych kulís, tak by to pravdepodobne ničím nevyniklo. Áno, bolo tu zopár dobrých scén a niekoľko zmyselných dialógov. Ale ako celok to bolo v podstate dosť klišé. Sympatická mi nebola ani jedna z hlavných postáv, lebo obaja predstavovali extrémy na dvoch protipóloch, z ktorých sa mne osobne nepáčil ani jeden, ani druhý extrém. 2* za Peru! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Záběry na krajinu Peru pro mě byl zásadní důvod, proč si tuto romantickou komedii pustit. Stephanie Cayo pak ale zůstala jako druhý důvod, proč jsem film v půlce nevypnul. Pohledná diva, ale ve filmu, který je na cestě z telenovely do romantiky. A to mi pořád přijde dost málo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příběh hodnotit raději nebudu, to nemá cenu. Hlavní kvalitou filmu je Cuzco, které člověku bere dech při každém záběru. Pohlížet na to jako na dokument o cestování mi proto přijde rozumnější. Maxi a Stephanie mě herecky moc nepřesvědčili. Oba jsou sice mimořádně pohlední, a tak se na ně, jak se vlní uprostřed té krásy, hezky dívá. Jakmile ale dojde na dialogy a nějaké větší hraní, jsou až moc dokonalí. Nomádský duch a peruánská ze života radující se atmosféra, hezká hudba a neskutečná příroda mi nedovolí nedat aspoň ty dvě hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Cestovatelska pohlednice, chemie mezi obema hlavnima postavama Cayo a Iglesias, Machu Picchu a finale na plazi u jezera v Cuzku je kompenzace pro jedno velke filmove nic. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavý ani nijak dobrý romantický film, herci i příběh mi neseděl. Prome jednohubka a celkem nuda. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Neloučení je španělskou „soft“ variací na Padesát odstínů šedi se spirituálním přesahem. Úspěšný a movitý architekt míří sjednat miliónovou výstavbu nového sedmihvězdičkového hotelu do 9000 kilometrů vzdáleného Cuzca v Peru. Tam do jeho života náhle vstoupí silně nezávislá a velmi pohledná Ariana, která ho vezme na cestu za sebepoznáním. Ač je základní dějová linka velmi prostá a chybí ji významnější zápletka, tak zmíněný duchovní přesah poměrně dobře tyto nedostatky nahrazuje. Stejně tak vykreslení silné nezávislé ženy nebývá v romantických filmech častým jevem, a proto Neloučení řadím mezi ty sofistikovanější z nich. Neloučení tak doporučuji všem romantickým duším, které nehledají žádnou velkou romantickou akční dobrodružnou podívanou, ve stylu nového Ztraceného města, ale v pomalejším tempu vyprávěný příběh s nádhernými peruánskými scenériemi. 🙂 (18.03.2022). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je nutno přežít ten příšerně telenoveloidní začátek a pak se z toho stane taková taková lehká hallmarková romantika, kterou bych asi odstřelil nebýt toho božského prostředí peruánských hor. Obrazově je to fest pěkné, jako film je to taková not great, ale zase not vyloženě terrible netlixovina na nedělní odpoledne. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Zápletka rozhodně není originální, ale prostředí je zajímavé a obsazení příjemné. Nic revolučního, ale pobaví to. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Nesnáším romantiku, ale jak jde o cestování, je to romantika sama o sobě a lásce se pak snadněji podléhá. Konečně nová destinace, stačilo už  Benátek a Paříže. Hlavní herečka krásně zpívala, pokud to byl její hlas a trn útulný hotýlek a příroda... No jen za to dávám tyhle body. Zajímalo by mě, zda jde o skutečný hotel? Ví někdo a jede se mnou??? 🤩🤩🤩 ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Film nabízí krásné scenérie a dechberoucí výhledy a taky neoriginální téma, které dnes už málokoho zaujme. Bohatý architekt jede do Peru postavit superhotel a cestu mu zkříží svobodomyslná krasavice, od jejíž tety je potřeba vykoupit pozemky. Jak to asi dopadne, no jo. Strašně mě iritoval mini a prázdný batoh, slovy jeden, se kterým ti dva vyrazili na několikadenní trek do peruánských hor. Hlavní hrdince by se tam stěží vešla bunda a hřebínek. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Příběh už x-krát viděný v různých podobách, tdy nic nového, nic objevného, nic, co by diváka poslalo do kolen. Ale vizuálně je to krásná podívaná, moc hezky se na to koukalo, krásná peruánská příroda, místní lidé, hudba... a Stephanie Cayo je krásná žena, na tu se koukalo taky moc pěkně. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Poklidná romanťárna se sympatickým obsazením a krásnou přírodou. Mě se to líbilo 🥰 ... A komedii bych v tom moc nehledala... ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Příběh omletý jak šutrák v potoce! Hvězda za vzpomínky na Peru a na lehkost backpackingu po Jižní Americe + 2 hvězdy za Stephanie!😍😍 Yo no quiero un amor civilizado Con recibos y escena del sofá Yo no quiero que viajes al pasado Y vuelvas del mercado con ganas de llorar Yo no quiero vecinas con pucheros Yo no quiero sembrar ni compartir Yo quiero catorce de Febrero Ni cumpleaños feliz Yo no quiero cargar con tus maletas Yo no quiero que elijas mi champú Yo no quiero mudarme de planeta Cortarme la coleta, brindar a tu salud Yo no quiero domingo por la tarde Yo no quiero columpio en el jardín Lo que yo quiero corazón cobarde Es que mueras por mí Y morirme contigo si te matas Y matarme contigo si te mueres Porque el amor cuando no muere mata Porque amores que matan nunca mueren ()

shade000 

všechny recenze uživatele

No a čo, tak je to telenovela. Ale kur*vsky dobrá a to normálne nenadávam. 96 minút stačí na zmäknutie srdca a mať tak letenku do Peru, neváham ani stotinu. Prosím viac takýchto neskutočne nádherných filmov. Sladké, že sa z toho zuby kazia, no cukor je predsa energia... ()

Stuffa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně krasná příroda, která vyvolá touhu po cestovaní. Děj je typicky přiblble romantický.., pohledný milionář se zamiluje, do nezkrotné rebelky. Ale celkový dojem je milý. Já mám tyhle love story vlastně ráda! ()

enter. 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že filmu dám po 10 minutách “odpad” a nezvládnu to. Ale dokoukal jsem a pak díky krásné přírodě si snímek zaslouží nějaké ty hvězdy navíc. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Vypadá to že lidi vzali film na milost, jen kvůli nádherným scenériím na krajinu v Peru a já nebudu vyjímkou. Recenzi píši po delší době, od kdy jsem film viděl a abych pravdu pověděl, tak si vybavuju hlavně přírodu, která byla ve filmu. Příběh byl takový jednodušší, což proti tomu nic nemám, ale když už tak tak to mohlo být trochu víc zábavnější. Hlavní představitelka byla taková bezstarostná a chtěla si užívat života, kdežto pan Architekt byl normální chlap a s tímto se tu bojuje od začátku do konce filmu. Pozitiva: Výlet do přírody byl nejlepší z filmu a i díky tomu to nebyla katastrofa. Negativa: Celý příběh se staví na tom, že hlavní představitelka, se chová jako dvacetiletá nána. ()

quokam 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Peru. Taková milá pozvánka na dovolenou. Filmaři snad nevynechali z peruánských scenérii nic, co by se dobře nevyjimalo v turistickým průvodci. Na Netflix docela neobvykly pocin, neřeší se žádné genderove či jiné moderní problémy, ale národní kulturni kořeny, identita, možná v zátisí i nějaká ta enviromentální linka. Španělský klučina s výrazem Toma Cruise a peruánská Stefanie podobná J. Brook z Chicago Hope, pravda s bohatšími vlasy, vzájemně si vyměni city, tělesné požitky i nějaké ty spiritualní hodnoty. On se potřebuje zbavit konzumu, ona utíká před stíny z minulosti.  Všechno hezky vyváženo. Za mne 70 pro. ()

Reklama

Reklama