Reklama

Reklama

Jiný čas, jiné místo

  • USA Another Time, Another Place (více)

Obsahy(1)

Jiný čas, jiné místo převádí oscarového ® laureáta Seana Conneryho v jedné z jeho prvních hlavních rolí, kde prokazuje onu nepřehlédnutelnou autoritu a okouzlující šarm, které se měly stát jeho charakteristickou kvalitou v desítkách následujících filmů, včetně bondovské série, Honu na ponorku a dalších. Connery tu hraje Marka Trevora, který za 2. světové války pracuje jako korepondent pro BBC a musí řešit svůj vztah ke dvěma ženám. Jednak je zde okouzlující Lana Turner (Ženy na rozcestí) jako Sara Scottová, americká reportérka, pracující v Anglii, do níž se Connery zamiluje. Ti dva prožívají vášnivou romanci – je to ovšem vztah odsouzený k tragédii. A pak je tu Glynis Johns (Poutníci za sluncem) coby Conneryho oddaná manželka Kay - když však neočekávaný zvrat osudu svede v malé cornwallské vesničce obě ženy dohromady, dochází pro všechny zúčastněné k osudové emocionální konfrontaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicim vynimocny, sedivy priemer s Connerym, ma tu aj filmovu zensku, konkretne Lanu Turner, no a myslim ze ta hrat velmi nevedela. Connery prerazil az Bondom - Dr No 1962 :50 % ()

r007 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi podařilo shlédnout jeden z prvních Seanových filmů. Zajímavý příběh, v němž sice hraje jednu z hlavních rolí, ale moc se na plátně nezdrží, umírá hned v první polovině. Nejdřív jsem si myslela, že mě film nezaujal kvůli stáří, ale ne. Znám hodně starších filmů, které jsou lepší. Film je ale dost zajímavý svým příběhem o lásce až za hrob. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec davam 4.... Duvodem je predevsim hypnoticka krasavice Lana Turner, dale Sean Connery ktery pobavi (a ktery si zde nacvicuje uz slusny bondovsky vyraz :-)) , kamera ktera lahodi memu oku na maximum a predevsim naprosto podivny pribeh o ztracene lasce... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama