Reklama

Reklama

Jiný čas, jiné místo

  • USA Another Time, Another Place (více)

Obsahy(1)

Jiný čas, jiné místo převádí oscarového ® laureáta Seana Conneryho v jedné z jeho prvních hlavních rolí, kde prokazuje onu nepřehlédnutelnou autoritu a okouzlující šarm, které se měly stát jeho charakteristickou kvalitou v desítkách následujících filmů, včetně bondovské série, Honu na ponorku a dalších. Connery tu hraje Marka Trevora, který za 2. světové války pracuje jako korepondent pro BBC a musí řešit svůj vztah ke dvěma ženám. Jednak je zde okouzlující Lana Turner (Ženy na rozcestí) jako Sara Scottová, americká reportérka, pracující v Anglii, do níž se Connery zamiluje. Ti dva prožívají vášnivou romanci – je to ovšem vztah odsouzený k tragédii. A pak je tu Glynis Johns (Poutníci za sluncem) coby Conneryho oddaná manželka Kay - když však neočekávaný zvrat osudu svede v malé cornwallské vesničce obě ženy dohromady, dochází pro všechny zúčastněné k osudové emocionální konfrontaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicim vynimocny, sedivy priemer s Connerym, ma tu aj filmovu zensku, konkretne Lanu Turner, no a myslim ze ta hrat velmi nevedela. Connery prerazil az Bondom - Dr No 1962 :50 % ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec davam 4.... Duvodem je predevsim hypnoticka krasavice Lana Turner, dale Sean Connery ktery pobavi (a ktery si zde nacvicuje uz slusny bondovsky vyraz :-)) , kamera ktera lahodi memu oku na maximum a predevsim naprosto podivny pribeh o ztracene lasce... ()

r007 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi podařilo shlédnout jeden z prvních Seanových filmů. Zajímavý příběh, v němž sice hraje jednu z hlavních rolí, ale moc se na plátně nezdrží, umírá hned v první polovině. Nejdřív jsem si myslela, že mě film nezaujal kvůli stáří, ale ne. Znám hodně starších filmů, které jsou lepší. Film je ale dost zajímavý svým příběhem o lásce až za hrob. ()

Reklama

Reklama