Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

fshrbeny 

všechny recenze uživatele

Vyfintěný Fiennes v buřince, Uma obepnutá latexem a Connery pokoušející se hrát šílence, který ale celou dobu vypadá spíš unaveně a hlavně znuděně. Hlavní výhodou filmu je bezpochyby (kromě postav) jeho délka a hlavní nevýhodou jednoznačně jeho nesmyslnost. Scenárista byl pravděpodobně po celou dobu své práce sjetý, jinak si neumím představit, jak si mohl myslet, že mu scény na sebe logicky navazují. Všechno je to takové zmatené, nepřekvapující a unylé. Jediným dalším plusem je chytlavý theme song. ()

Reklama

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Ach můj bože! Proč?, proč? kdo to zavinil? Kdo z toho udělal takovou slátaninu. Nevím jestli režisér nebo scénárista za to může, ale nespíše oba. Docela silný námět , defakto se nedá vůbec vyčerpat. Akorát se musí tvůrci rozhodnout zda chcou míti komedii nepo parodii nebo výborn akční film. Herec obsazení Raph Fiennes, Uma Thurman a Sean Connery hmm tak to bude asi dobrej film--fatální omyl. Ralph se svým sladkým výrazem ve tváři jako agent leda tak v té parodii, Uma moc hezky nalíéčená a sexy kožený obleček jí fakt padnul, ale její dvojče hrůza a její herecký projev opět paroduje nebo to myslí vážně? No a Sean Connery zloduši mu asi nejdou to toho by se neměl poštět. Co se týče matky a otce raději nebudu komentovat. Děs. Ale zasněžený Londýn vypadal hezky dávám 1hvězdu a varuji nedívejte se na to. zbytečných 89 minut života. ()

fragre odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí as půlhodiny tohoto šlaku (přiznávám, více jsem nevydržel), jsem se cítil jak dítě, jemuž na pískovišti pošlapali bábovičky. Prostě, zas americká vykrádačka původního vtipného seriálku, odporná a syntetická napodobenina bez chuti a zápachu. R. Fiennes působí oproti původnímu vtipnému a šarmantnímu Steedovi (Patrick Mcnee) jako vycpaný panák s charizmatem vyždímaného hadru na podlahu, jindy docela rajcovní Uma, je zde jen otravná barbína, která elegantní Dianě Rigg nesahá po podpadky. S. Connery hraje stejně (blbě) jako už nevím kolik posledních let. Fuj! ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistá, že Ralph(!), Uma a Sean se filmu upsali čistě pro recesi. Jak říkají herci, "zkusit něco jiného". Příběh, atmosféra a výprava se mi líbí, ale bohužel trosku z tohoto filmu dělá hlavně scénář. Film je mi ale přes to všechno nějak sympatický a ráda si ho pouštím jako oddechovku. Ralphův výkon je nějak mdlý, Umin sexy a Seanův ďábelský. Celkově bych film ale označila jako zábavné filmové pominutí smyslů. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama