Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City - Season 1 (2023) (série)


Stories We Tell Ourselves (S01E05)

(epizoda)

Pravdy jsou odhaleny a motivy se prozrazují, když Maggie, Negan a ostatní putují ještě hlouběji do nitra města. (mikki089)

Recenze (10)

TommyC94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to mělo na začátku dobrý nádech a že mě i Maggie nevadila se to zase vrátilo k tomu starýmu debilnímu scénáři s hloupými rozhodnutími postav, ti dva co zařvali mě ničím nezaujali takže malé + za jejich smrt ikdyž opět nepochopitelně nechat se nechtěně sežrat tím, že si lehnu na hromadu mrtvol kde je pravděpodobnost, že nějaká zdechlina nebude tak uplně zdechlá. U Maggie se projeví její těžce debilní ego viz scéna s kyslíkem a rvačka se zombikem mutantem jak jinak končí než, že postava leží na zemi v úzkých a ta hromada mutanta na ní. Při té váze toho fešáka by si neštrejchla, ale co, však je to hlavní postava seriálu vystavována divákovi jako superhrdina z marvelu. Maršálek mě taky celkem pije krev a působí celkem zbytečně od samotného začátku seriálu. A nakonec poslední rakovinou prolezlá nemoc celého světa TWD a tim jsou stupidní děti bohužel. Jedinej Negan to drží ()

0liverT3kel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda síce išla v pomalšiom tempe no stále mala niečo do seba. V celej tejto sérii odceňujem hlavne rýchle tempo epizód avšak pri tejto to bolo očosi pomalšie a poriadne sme ani nikam neposunuli. To s tým mega veľkým chodcom bol celkom úlet no aj tak to bolo super, je vidno že v scénari sa trošku experimentovalo čiže niekto môže povedať že to už nieje klasické Twd ako ho poznáme no za mňa je super že tu dostávame kopu nových vecí v réžii. Čo ma ale serie sú vedľajšie postavy ktoré tu akosi slúžia len ako príhodná potrava pre chodcov a umierajú úplne zbytočne. Uvidíme však aká bude finálna epizóda čo uzavrie celý tento kruh. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt scény ve stokách s několika chodci v sobě asi to bude jeden velký dialogový filler. Příběh se moc neposunul ani nic speciálního se zde nestalo. Negan se více seznamuje s Armstrongem a jinak epizoda byla doposud nejutahanější a nejnudnější, co si budem ukrutně se těším na 6. finální epizodu, která doufám bude mít delší minutáž a bude to epické finále. Dnešní epizoda 7/10 s odřenými uši. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Maršála dostává obrysy a konečně ho poznáváme natolik, abychom si k němu mohli vytvořit nějaký vztah. Jeho soupeření s Neganem se mi líbilo. Skupinka okolo Maggie konečně dostává více prostoru a něco se děje. Odhalujeme pravé záměry Maggie a taktéž Tommasy intriky. Tato epizoda byla plná odhalení a překvapení. Doposud nejlepší díl. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to napěchované idiocií jako minule (i tak… kde berou tu elektřinu v divadle? Svítí si tam, jako by seděli na jaderné elektrárně), bohužel ale ani akcí (co vše se tam neprokecá, to by jeden nevěřil). Extra hvězda za “multi-zombie” :). Pozn.: jako, nejsem expert… ale co tam blbnou s tím metanem? Já nevěděl, že je toxický…? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Když Chorvat (Željko Ivanek) před divadlem srazí autem chodce, zůstane chodec polovinou těla pod přední částí vozidla. Když ale Chorvat z vozidla vystupuje, chodec již pod autem není. (Habansz)

Reklama

Reklama