Reklama

Reklama

Večírek v Malibu

  • USA Fast Lane to Malibu

Obsahy(1)

Kamarádi Zack a Brian se vydají na tři sta mil dlouhou cestu do sluncem zalitého Malibu, aby se zúčastnili párty bývalého školního spolku. Cestou je čeká řada vzrušujících dobrodružství s krásnými ženami, ať už jsou to policistky Taylor a Casey, nebo půvabná stopařka. Bylo by to báječné, kdyby se Brianova snoubenka Monica se svou kamarádkou Ashley nevydaly za nimi. I je totiž čeká řada vzrušujících erotických dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ešte lepšie ako som čakal. Film ma zaujmavý dej, aj keď sa tam vyskytly chybičky som nad mieru spokojný. Pomerne pekné herečky a erotických scénok viac než je zvykom na softerotický film. Miestami som mal pocit ako keby som prepínal rôzne filmy. Film nepôsobil až tak kompaktne, ale dej to držal pokope. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděno nedabované musím říct, že novácký dabing ten film zabíjí ze čtyřiceti procent, dalších čtyřicet procent je smrtící stupidní děj a dvacet procent zachraňují pěkný holky. Barevné, veselé , hravé ale úplně stejné v rámci daného žánru. ()

rawboy odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je drama? Vlastně jo, koukat na to! Pak tam ovšem chybí ještě žánr horor. By mě zajímalo kdo to platil ... ()

Reklama

Reklama