Reklama

Reklama

Hypochondriac

Trailer

Obsahy(1)

Život mladého hrnčíře Willa (Zach Villa) se zvrhne v chaos, protože ztrácí funkčnost svého těla a zároveň ho pronásledují fyzické projevy jeho traumatu z dětství. (geofre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

HIML HERGOT, DONR VETR, KRUCAJS ELEMENT co to bylo za 3,14čovinu??? Někdo si nese traumata z dětství. Já si ho nejspíš ponesu po zkouknutí tohoto "filmu". Odpad!!! ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

zach villa byl hodně sexy. to je asi všechno, co k tomuhle filmu můžu napsat. jo a jeho táta vypadal jako saul goodman. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Surrealni pohled na dusevni nemoc a trauma s psychedelickymi konverzacemi a se znamymi psychiatrickymi symptomy. Kreslova psychologie. V tomto psychodramatu o potlacenem traumatu z detstvi je trocha poezie. Film je chytry a bolestny. Dostane se vam pod kuzi a obsadi vas mozek. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Pomocný materiál pro studenty psychologie či psychiatrie. Ocenit lze jenom herce, kteři byli sympatičtí a uvěřitelní. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum filmu vidím ve ztvárnění "démona" schizofrenie, který pořád hlavního hrdinu provázel kamkoli se pohnul. Ale ty teploušské scénky...asi jen pro milovníky LGBT, i když démon zakousnutý v teploušské prdeli, to bylo docela "vtipné"... nicméně film je nudný až běda. ()

Reklama

Reklama