Reklama

Reklama

Koi wa Sekai Seifuku no Ato de

(seriál)
  • Japonsko 恋は世界征服のあとで (více)
Trailer 5

Epizody(12)

Obsahy(1)

Freezing Sentai Gelato 5 je pětice hrdinů, kteří ochraňují Japonsko před strašlivou temnou organizací Gecko, která touží po ovládnutí světa. Vůdcem této pětice je Fudó Aikawa alias Rudý Gelato, mladík na vrcholu sil, opravdový vzor pro své kolegy, který každou volnou chvíli tráví cvičením v posilovně, aby si udržel formu. Na straně temné organizace zpravidla vede bojovníky do boje Desumi Magahara v kostýmu Princezny Smrťáků, neohrožená válečnice, která se v boji vyrovná i tomu nejsilnějšímu soupeři. Setkání Fudóa a Desumi na bojišti bylo velkolepé a osudové, ovšem v naprosto jiném ohledu, než by si kdokoli mohl představit. Od prvního okamžiku totiž nemůže Fudó dostat Desumi z hlavy, snaží se o ní zjistit co nejvíc, ale ne proto, že by chtěl poznat svého nepřítele, ale protože se do dívky jednoduše zamiloval. Jak ale může fungovat láska mezi úhlavními nepřáteli? A co když Desumi bude vůči jeho citům chladná? Díky postrčení od moudrého doktora, který se o hrdiny stará, se Fudó rozhodl tohle vše zjistit a k jeho velkému překvapení se jeho vyznání nakonec setká s přijetím. Tak začíná romantický příběh mezi dvěma mladými lidmi, kteří musí pro všechny kolem působit jako nesmiřitelní nepřátele, ovšem zároveň se snaží najít jakoukoli společnou chvíli k objevování rozkvétající vzájemné lásky… (Jeoffrey)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (6)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Asi hlavně díky Miss Kuroicu z minulé sezóny mě už ani tak moc nepřekvapuje, že vtipná a zábavná pocta a zároveň i parodie na super sentai série může být i pro mě (který toho o těchto sériích zase až tak moc neví a nikdy ho nelákaly) hodně zábavnou a kvalitní podívanou. Love After World Domination se nese v obdobně příjemném a nápaditém duchu, překrucuje některá ta zaběhnutá klišé tohoto superhrdinského žánru, opět přidává originální a někdy až nečekaný pohled do zákulisí světa hrdinů a padouchů a k tomu tu tentokrát máme i romantický přesah ve stylu zakázané lásky mezi úhlavními nepřáteli. Takže Super Sentai Romeo a Julie! Hlavní duo je mi sympatické, Desumi je roztomilá a Fudó také není k zahození, navíc toho oba o lásce moc nevědí, protože k ní doteď neměli moc příležitostí. Takže je to taková ta pozvolná, milá, někdy skoro až štěněčí romantika, která se ale neustále někam posouvá, dokáže vyloudit spokojený úsměv na tváři a dojem, že musím postavám fandit a to vše v kombinaci s pár dobrými vtípky na super sentai prostředí a neustálou snahou celý tenhle zakázaný vztah utajit před ostatními. No a právě díky tomu romantickému koření jsem si tuhle podívanou užil ještě o chloupek víc, než již zmíněnou Miss Kuroicu. 7,5/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Obyčajné romanticko komediálne anime, ktoré ako sa dá čakať absolútne neurazí, ale vyšumí z hlavy každého po nejakom tom mesiaci. Je naozaj šťastie, že toto anime má dvanásť dielov, lebo postupom času by už začali variť z vody a tu sa to zatiaľ nestalo a anime bavilo až do samého konca. Charakterovo anime vyniká celkom dobrými hlavnými charaktermi (celkom dobré je tak 2- ako v škole). Fudou je lepší charakter ako Desumi len z jedného dôvodu a to, že je jeho správanie konzistentné a u Desumi som mal pocit výraznej zmeny jej charakteru v neskorších dieloch čo krivilo už predtým zaužívaný koncept anime. Desumi sa ako keby stávala viac a viac detinskejšia. V anime tiež hlavné charaktery nezažívajú skoro žiadne problémy napriek tomu, že sú vlastne protivníci a to je škoda. Áno niekto by povedal, že zopár problémov tam bolo, ale tie boli väčšinou na predstavenie nových charakterov, alebo dokonca zmizli skoro hneď za tým ako vznikli. Samozrejme ak by sme to hodnotili striktne len ako komediálne anime a nebrali by sme nič iné do úvahy musím povedať toto anime je dosť nadpriemerné. Ak by sme brali do úvahy romantickú časť je to skôr priemer, lebo romantické situácie sú skôr o tom, že sa charaktery začervenajú na chvíľku a vôbec sa o tom nejako v anime nerozmýšľa. ()

Reklama

q66 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být o trochu konceptuálně ambicióznější, ale jinak jde o vcelku bezchybnou podívanou; není tu ani jedna špatná epizoda (i když se samozřejmě kvalitativně liší), není to hloupé ani plytké, je tu dobře konstruovaný scénář, sympatický hlavní pár, funkční humor, kvalitní produkce, a celkově jde o perfektně balancovanou a zábavnou záležitost - z nových věcí určitě anime sezóny. 8/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Roztomile pitomé a pitomě roztomilé. Jinak to popsat pár slovy nejde. Je pravda, že anime zaměřená na přeměny v podobě hrdinů (čím více třpytek, tím rychleji přeskakuju) mě nikdy moc nebavily. Když pominu Gelato 5 a jejich šílené oblečky a přeměny, příjemně jsem se bavila. Jak se z nepřátel stanou milenci? Snadno! Jak říkám, že to roztomile pitomé a pitomě roztomilé zároveň a nějakým způsobem to fungovalo i na mě, protože jsem měla na tváři pitomý úsměv skoro pořád. Těm dvěma prostě musíte fandit! 'Proteinman' na sociálních sítích nebo-li blázen do cvičení Fudo je jako věrný pejsek a na všem vidí jen to dobré. Nebo Desumina snaha Fuda za každou cenu schovat přede všemi, když ji přijde navštívit (klidně i tak, že ho zasedne :D). Příjemně jsem se bavila a nevadilo by mi vidět pár dalších střípků z jejich života. 8/10 ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Ať už budete jako hlavní zajímavou část brát roztomilý příběh o středoškolácích a jejich první lásce, nebo příběh o superhrdinech, záporácích a záchraně světa, či si oblíbíte právě spojení těchto dvou linek, tohle anime si určitě užijete! Mě seriál ze začátku oslnil hlavně příjemným humorem a roztomilými scénkami mezi hlavními hrdiny, takže bych se ho rozhodně nebála zařadit mezi anime odpočinková. Akčních scén tu je taky pár, ale zas moc velký důraz na ně kladený není. Líbí se mi i vedlejší postavy, protože ať už se jedná o hrdiny nebo padouchy, dostane většina z nich scény (především hodně vtipné), u kterých si je oblíbíte. Jelikož se tedy jedná primárně o parodii na superhrdinské filmy/seriály, vážnějších momentů moc není, stejně tak anime postrádá nějakou jednotnější příběhovou linku, v každém díle se řeší něco jiného, ale ve většině případů se jedná o originální zápletku. Jsem asi i ráda, že neexistuje druhá sezóna, nápadů mělo anime hodně, ale ke konci už viditelně začaly docházet, takže by se to do budoucna zřejmě odrazilo i na kvalitě příběhu. Takhle to bylo dlouhé tak akorát. 7/10 ()

Galerie (657)

Reklama

Reklama