Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Hatred 

všechny recenze uživatele

Film který působí dvakrát delší než je a selhává tam, kde se tváří nejvíc sebejistě - v metalové kultuře. SPOILER! Půl filmu je hlavní problém, že do metalu nepatří holky a cella, aniž by na to někdo dokázal dát lepší odpověď než The Runaways, wtf? Hlavní hrdinové jsou celkem nesympatičtí, ale hrát umí, takže po hudební stránce to není špatné, i když je to hodně dokola, ale humoru bylo pomálu. Jednu hvězdu navíc za scénu s metalovýma velikánama a jejich poselstvím - nebuď kretén. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to vůbec špatný, ale ty hlavní hrdiny mohli udělat méně pozérský. Přece jen rozmazlený děcko s hellcatem a bohatým fotříkem co mu je schopnej nakoupit v guitarcentru Marshally za desetitisíce dolarů uplně tak k metalu nepatří! Krom tohodle je to ale jinak plnohodnotná oddychovka s tím že mě film dokázal vrátit o 14 let zpět, kdy jsem měl vlastní kapelu a byl jsem 100% pure metalhead - takže za mě dobrý! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trochu dobrej hudby a pár hercov s vykrútenými ksichtami, ako by im struna bičovala líce od rána do večera. Inak takmer bez vtipu, pokiaľ sa teda nesmejete naivite. Títo muzikanti boli na úrovni Braňa Mojseja (Dana Dangla) hrajúceho na vidlách. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Metalový lordi je docela příjemná a sympatická podívaná, která si mě osobně ale spíš než čímkoliv jiným, získala především mou slabostí pro tu nejtvrdší metalovou odnož, tedy death, ovšem být tedy kluci příznivci třeba ještě grindu, tak bych šel s hodnocením určitě ještě výš :-). I takto jsem ale rád, že právě tento hudební žánr není ve filmech úplně opomíjen a každý takovýto snímek mě upřímně potěší. Každopádně, co se týče samotného filmu, je to taková nenáročná, přímočará, předvídatelná jednohubka, která svižně odsejpá, po většinu času je opravdu zábavná, disponuje fajn postavami, stejně tak jako jejich hereckými představiteli, a to ani nemluvě o cameo roličkách metalových legend, což mě vyloženě nadchlo. Jinak to má od všeho trochu, pár vtipných scének, několik funkčních dramatických vložek, něco málo té romantiky, nicméně dominantou Metalových lordů je ale především tedy ta hudba, což jsem ovšem jen uvítal, a to ať už v podobě vlastních fláků, tak několika dalo by se říct i legendárních nářezů. Možná tedy jen škoda, že se tvůrci tohoto snímku v jakémkoliv směru více neodvázali a drží se až příliš v pomyslných mantinelech korektnosti a přístupnosti, přeci jen se totiž jedná o metal, nicméně i tak jsem si tuto podívanou docela užíval a bavil se u ní. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak hudba je skvělá, o tom žádná, proto film odsýpá rychle. Občas je i celkem vtipný, ale jinak takový průměr. Znovu sledujeme přípravu na soutěž kapel a první lásky. Vlastně chybí větší láska protagonistů k metalu nebo trochu více vtipu a nebo obojí. Ale za zhlédnutí (jedno) to stojí - už jen pro tu nádhernou metalovou hudbu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama