Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trochu dobrej hudby a pár hercov s vykrútenými ksichtami, ako by im struna bičovala líce od rána do večera. Inak takmer bez vtipu, pokiaľ sa teda nesmejete naivite. Títo muzikanti boli na úrovni Braňa Mojseja (Dana Dangla) hrajúceho na vidlách. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie s outsidery, láskou a tak podobně, jejíž přidanou hodnotou by měl být metal. Tedy alespoň pro některé. Jenže člověk se neubrání srovnání s Heavy Trip, se kterým Metal Lords prohrávají na plné čáře. Vlastně je to jen takový slabší odvar. Neříkám, že se tu nenajde nic k zasmání a že by film vyloženě nudil. Skotská holka trpící záchvaty vzteku byla fajn, i ostatní herci měli něco do sebe a samozřejmě muzika je super. Ale prostě to nebylo ono. A nepomohlo ani camoe legend, jako jsou Rob Halford či Kirk Hammett. Průměr. 50% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dá se považovat za komedii něco v čem není žádný humor? Metal Lords jsou klasická teen jednohubka o partičce outsiderů, kteří nikam nezapadají, ale mají svojí hudbu a nakonec se z nich stanou lokální frajeři (nebo minimálně už nebudou vnímání jako ti "divní"). Nechybí tu nic co by divák, který viděl alespoň dva podobné filmy, nečekal a nemá to tak čím překvapit a je od první minuty jasné co se bude dít. A jelikož metal není zrovna můj šálek kávy, tak ani hudba mě nijak neoslovila...50% ()

xxmurphyxx odpad!

všechny recenze uživatele

Nepozerateľná, nudná, sto krát otrepaná kokotina s ochotníckymi výkonmi hercov, ktorých talent a charizma je niekde medzi nulou a mínus dvesto. Príbeh stojí za holý kokot, humor sa o to ani neobtrel, dialógy nájdem lepšie v hoc akej Tureckej telenovele, herci sú hnusní, nesympatickí kokoti a to platí aj pre tú upičovanú brčatú kundu, navyše všetci šušlú po tichu a kým ten vlasatý kokotko valí hubou, až má človek chuť mu jednu zajebať, jeho brylatému poskokovi lezú slová z huby jak z chlpatej deky. Nemá to žiadnu silnejšiu scénu, žiaden zaujímavý charakter, žiaden nápad, žiaden vtip, jednoducho NIČ a ja mám v piči ďalej míňať svoj drahocenný čas rozpisovaním sa  o tejto chujovine. Stačilo tých pár desiatok minút začiatku filmu, ktoré som zvládol ešte pretrpieť bez pretáčania. Netflix valí na plno. Milujem RATM, Black Sabbath atď., jednoducho rokovú, hard rockovú hudbu, ale len preto nezvriem obe oči a nezapchám si obe uši, aby som tejto amatérskej pičovine dal, čo i len jednu, či dve hviezdy. Tí, čo tomu strelili dokonca ešte viac by mali vážne pouvažovať o odbornej pomoci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mohlo to být mnohem lepší, minimálně to mohlo být vtipnější. Ano, hudba je dle předpokladů boží. Nějaké to metalové cameo je taky na úrovni, ale...jsou tu hlavní hrdinové, kterým ten metal v krvi úplně nevěříte a tak si u toho spíš hovíte a odpočíváte, než byste si tuto americkou komedii vysloveně užívali a velebili. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomenú v škole, že Emily (Isis Hainsworth) je niekde z Veľkej Británie alebo Škótska. Keď sa jej domov príde Hunter ospravedlniť a požiadať ju, či by sa nepridala do kapely, na dome jej rodiny je zavesená škótska vlajka. Predstaviteľka Emily - Isis Hainsworth je v skutočnosti zo Škótska, pochádza z Edinburghu. (Stillborn83)
  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama