Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reece se vrací do Coronada, aby sprovodil ze světa ty, kteří ho zradili nejvíc. Při tom se ukrývá ve vlastní domě a vynořují se mu další vzpomínky. Katie se snaží přechytračit FBI, aby mohla dopsat svůj článek. (Prime Video)

Recenze (7)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vraciame sa späť ku škrtaniu zoznamu a keď sú na ňom vojenský pohlavári bude to určite problém. Halucinácie začínajú byť trochu otravné, keďže ide doslova o vatu. Inak príprava na finálne funguje a záverečný príchod ministerky obrany bol neuveriteľne mrazivý a efektný. 80% Amazon prime ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halucinogenní flashbacky jsou častější, delší a otravnější. Chápu, že si to asi scénář (díky postupu nemoci) žádá, to ale neznamená že se na hodnocení neprojeví. Akční linka je na druhou stranu nápaditá a sune děj kupředu. Pozn.: dnešním překvapením ve vedlejší roli je “ultimativní zabiják” z Banshee. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akcna linia fajnova. Taktiez jej hlavna, revenge-ova cast, si na plazi, ci na zakladni neberie servitky. Kvitujem. Hoci opat i v tejto epizode si neodpustili par preslapov.  Pristup k netu a zariadeniam, ked ste "pod dozorom" FBI?! A par dalsich, co sa tam udiali. Napriek vyhradam, nadpriemerna a i pomerne zabavna cast. Hoci prestrihy spomienok uzasneho tatina-vlastenca, pre tvorcov zrejme nevyhnutne, som vnimal po tolkych opakovaniach v predoslych epizodach ako otravne. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katie potřebuje dopsat svůj článek a zároveň už ví, kdo je obávaným Goliášem. Reece je zpět v civilizaci, aby sejmul ty, kteří zradili nejvíc. Uvnitř vojenské základny. Znovu bude prostor na vzpomínky/halucinace, které už se nicméně trochu dost zajídají. Finále s admirálem řádně pestré a nápadité. Přešlapy nicméně nechybí, třeba taková role novinářky v sídle FBI, kdy má přístup k telefonu a notebooku…(!) Ač je mnohé viděno Reeceovýma očima: svět je rozdělený na ty hodné a na ty zlé, někde vzadu stále vnímáme jistý kritický komentář o tom, že za „mnohé“ jsou zodpovědná nejvyšší patra moci. Z Chrise Pratta, pomstychtivého robota, se stal unavený, zranitelný a především lidštější Chris Pratt, který se definitivně vrátil na bojiště. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama