Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chystá se zúčtování v sídle ministryně obrany Hartleyové na ostrově Orcas, a cesty Reece, Katie, Bena a Tonyho se kříží. (Prime Video)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kolik času zabere říct: Zastavte misi!“ Při riskantní akci padla prakticky celá jeho četa. Záhy zjistí, že za smrtí kamarádů nestál nepřítel, bez podpory a zázemí se pustí do vyčerpávající odvety. A dostane se až do nejvyšších pater. Podle ministryně obrany denně spáchá sebevraždu až 22 válečných veteránů. K tomu je třeba přičíst sebevraždy v aktivní službě a je z toho dvojnásobek 11. září každý rok. Delší nasazení, více stresu. Bylo třeba něco udělat a letitou záležitost řešit, stojí si za svým ministryně. Finálový díl fajn, jen je škoda, že společné scény mezi ministryní a novinářkou Katie jsou poměrně neobratně uchopené. A takhle by navíc rozhovor neprobíhal. K Tayloru Kitschovi, který byl celou dobu tvůrci trestuhodně nevyužívaný, se raději nevyjadřuju. Finální zvrat byl za mě už poměrně šílený. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V istých momentoch predvídateľné zvraty, ale ako celok finále fungovalo. Reportérka dávala správne otázky a nastavovala systému zrkadlo a Reece prispel svojou akčnou troškou a udržoval dynamiku. Záverečný dojazd bola dôstojná bodka (aj keď predvídateľná). Dalo sa z toho vymačkať o niečo viac, ale prevláda spokojnosť. 90% Amazon prime ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Dobry finale, potesili i Iron Maiden pusteny v aute hlavnich protagonistu :-) Celkove vyzivna akcni jizda, za me super. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten zvrat byl hodně pravěký (zopakován minimálně po milionté) a ložený ve chvíli, kdy padlo kam směřuje vlastnictví té poslední neidentifikované “papírové společnosti”. To je snad asi jediná skvrnka na jinak perfektním závěru. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost dlho sa "filozofuje" medzi ministerkou a nasou nebojacnou reporterkou.  Trochu dviham obocie nad tym, ze sice "kontrolujete" pristupove pozemne cesty, ale akosi vam vysumi z hlavy, ze by bolo dobre mat kohosi na pobrezi. Trebars nejaku tu lodicku, ci typkov s dalekohladom. Zvlast, ked o potencionalnej hrozbe viete. Svetla chvilka vsak rozhodne bola slovna konfrontacia neohrozenej investigativky. Fajnova atmosfera pocas toho. Zaver sice pateticky, ale stale v duchu Chrisovho "executive producer" nerativu. :) Nadpriemerna epizoda, hoci ten zaver mi prisiel prilis prvoplanovy. ()

Reklama

Reklama