Reklama

Reklama

Ke štěstí

(pořad)
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2022, 12x26 min

Obsahy(1)

Dobré fungování člověka po stránce tělesné, psychické i sociální, je dnes velkým společenským tématem. Ve dvanácti dílech se autorka a moderátorka pořadu, Klaudia Zusková s protagonisty – manželi Magdou a Jiřím – vydává za odborníky na otužování, pohyb, mezilidské vztahy, motivaci, spánek, emoce, práci, volný čas, výživu, přírodu, sebepoznání a spiritualitu. V pořadu přitom tvůrci nehledají univerzální odpovědi, naopak kladou důraz na to, že každý člověk je jiný – a ne na každého platí stejný přístup a metody. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl Vztahy o rozboru partnerské komunikace, který mi zklamal. Líbilo se mi jen moudro když jsem v emocich, mám sníženou empatii a nedokážu druheho vnímat. A také to, že často partner říká "můžeš za to, že já se cítím takto" a přitom to není pravda - je to každého zodpovědnost, jak se cítí. Doporučuji si pustit přednášky výborného manželského a rodinného psychologa Jeroným Klimeš na jeho přednáškových stránkách na internetu. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Zvláštní forma "lifestylu", možná i přínosné, s pořadem mám však zásadní problém. Paní Zusková je milá, sympatická a důvěryhodná, jenže ... jenže si vybrala za "kompars" dvojici neskutečně nesympatických zevlů. Ta vyžraná, potetovaná, nepříjemná kráva s vepřovým, oteklým ksichtem a ten její pablb jsou tak odpudiví, že je to pro mě nekoukatelné. Pokud by pořad měl pokračování v jiném formátu rád se podívám. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama