Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Costner je lékař, stejně jako byla jeho nedávno tragicky zahynuvší manželka. Ta navzdory svému těhotenství odjela plnit misi Červeného kříže do divokých pralesů ve Venezuele a stala se jednou z obětí nehody autobusu vysoko v horách. Její tělo nebylo nikdy nalezeno, protože autobus se zřítil do hlubokého koryta divoké řeky. Hrdina se stále nedokáže se smrtí milované ženy vyrovnat, vyhýbá se přátelům, bolestné vzpomínky se snaží přehlušit posedlostí prací. Náhle však začne kolem sebe vnímat podivné věci. Dostane balíček, který si jeho žena před odjezdem objednala, v domě, který společně sdíleli, lékaře začínají pronásledovat zvláštní představy a vidiny, které ho zavedou za někdejšími manželčinými pacienty. A on je stále pevněji přesvědčen, že mu chce mrtvá žena cosi naléhavě sdělit prostřednictvím lidí, kteří prožili klinickou smrt. Kolegové už začínají pochybovat o jeho duševním zdraví, když vyjdou najevo šokující skutečnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Shit 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal hodně dobře, ale bohužel v něm byly ty nejlepší scény z filmu a když se to prodlouží o nějakou hodinu a půl, tak to až zas tak dobrý neni a všechna ta dobrá atmosféra se rozmělní a přestává to být zajímavý a moc to nezachraňuje ani Kevin Costner, kterej si ale svuj standart odved. Několik scén tam sice je opravdu výbornejch, ale celej film dokonale zazdí stupidní konec, kterej je hodně divnej a pointa celýho příběhu neni špatná, ale podle mě to chtělo něco šokujícího a daleko víc tajuplnýho, takhle to je jenom za 3* ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kevina Costnera (a deti s rakovinou) máta duch jeho mŕtvej ženy a mne to bolo úplne šumafuk. Dosť dlho mi trvalo vôbec prísť na to, k čomu má to jeho zronené potĺkanie sa po plátne smerovať. Okrem toho sa tu ale nič iné zaujímavé nedeje a aj finále ma nechalo úplne chladným. Asi v tom hrá rolu aj moja skepsa k posmrtnému životu, ktorý sa tu rieši úplne s vážnou tvárou. 4/10 ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Melodrama s naprosto úžasným scénářem – je tak nelogický, až je nepředvídatelný, ale přitom mě nikdy nedokázal něčím překvapit. Díky tomu jsem se celkem bavil a v rádoby dramatických pasážích jsem se i usmíval a nevěřícně kroutil hlavou. Tom Shadyac je opravdu režisér komedií, ale tohle tuším měla být výjimka. Pozitiva: Kathy Bates a John Debney. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Výborný mysteriozní drama, kde je plno duchařiny a pořád se tam něco děje. Sem tam pár lekaček, který působí dobrým dojmem a nejsou tam jen tak jak bývá u většiny filmů, ale prostě tam patří. Costner nehraje vůbec špatně! Já ani trochu nechápu místní hodnocení. Mě se to líbilo a ten konec byl fakt silnej emotivní zážitek. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 60%, takových slabších 70%. Velice dobrý námět a s ním i zpracování a atmosféra. Byl jsem celkem mile překvapen. Vše fungovalo, bylo to tajemné, až relativně pozdě mi došlo, oč jde (asi jsem byl unaven, protože jinak si to nedokážu vysvětlit). Každopádně dobře zpracováno, nenudilo to, bavilo to, koukalo se na to fajn a a v podstatě celý film jsem byl velmi zaujatý. Spokojenost a překvapení! Howgh! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován Katherine Ann Courtiss, manželce Alana B. Courtisse, který se na filmu podílel jako asistent producenta. Katherine zemřela 18. května 2001 ve věku 44 let. (korndaddy)
  • V čase 49:17 přijíždí Joe (Kevin Costner) ke škole, aby si promluvil se sestrou Madeline (Linda Hunt), a zaparkuje auto tak, že trčí zadkem do silnice. Když se vrací v doprovodu policie, je už auto úhledně zaparkováno rovnoběžně s chodníkem. (Tonula)
  • Poté, co je Joe (Kevin Costner) vytažen z autobusu a jeho zachránce říká, že už tam hodinu leží, rozběhne se do vesnice a před domorodci ho zachrání fotografie manželky, kterou vytáhne přeloženou z kalhot. Pokud by fotka byla tak dlouho v mokru, asi by byla slepená a možná by se už nedala bez poškození ani rozevřít. (Tonula)

Reklama

Reklama