Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1926. Povaleč Ted Beaubien (Kevin Costner) je chycen a přinucen účastnit se popravy své přítelkyně. Nakonec se mu podaří utéct a přísahá, že pomstí její smrt. Po nějaké době se vrací do svého rodného města. Ted je šokován, když najde svou matku a mladšího bratra George bez peněz. Ale nemůže jim teď pomoct. Z domova si odnese pouze svojí zbraň, a jak si slíbil, vydává se na cestu pomsty. (videofil)

(více)

Recenze (11)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mladičky Kevin Costner shání v Montrealu zbraně pro čínskou občanskou válku. Gangsterka z dvacátých let - tentokrát neobvykle z Kanady. První hlavní role Kevina Costnera - a hned kromě něj ve filmu takřka nic jiného nezbývá. Pro jeho fanoušky (jestli ještě nějací zbyli) by to měla být povinná záležitost, ale vypadá to, že spíše navždy zůstane jenom neznámým kanadským filmečkem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem se na Masarykově nádraží zastavil u stánku z levnými dvd, přesně na místě, kde strojvůdce city elefantu nedobrzdil a prorazil peron. Můj zrak spočinul na obalu k tomuto filmu, kde tvrďácky se tvářící hlavní hrdina popotahuje svůj kvér vedle podtitulu : Kevin Costner v drsné gangsterce a navíc ještě za deset korun. No nekupte to... Ano přesně tak nekupte. Drsná gangsterka to není ani náhodou, spíš ukecaná a rozvleklá nuda, kde kromě představitele hlavní role a faktu, že díky přijatelné délce nestihnete usnout dřív než to skončí, už nic dalšího nestojí za zmínku. Jednou se to shlédnout dá, ale to je tak maximum.25% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Costnerovy začátky tedy vypadají hodně strašidelně. Vrcholně nevýrazný snímek, kterým si naštěstí dojem z tohoto charismatického herce pokazit nenechám. Příběh? Vlastně ani moc netuším o čem to celé bylo. 10% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně nevýrazná kriminálka, kterou sice výrazně popohání rozumně zvolená stopáž, ale zase ji strašně sráží nudná a rutinní režie. Kevin Costner tady asi ještě úplně nevyzrál, protože ani zdaleka nevyzařoval takové charisma, jako o pár let později v Tanci s vlky, ale jeho přítomnost je přesto jedno z mála plus, kterými se tenhle neznámý snímek může chlubit. Ztráta času to úplně nebyla, ale nevidím také jediný důvod, proč film doporučovat nebo si ho dokonce pustit někdy znovu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Střílej, abys přežil! - A nekoukej na tento film, aby ses nenudil! - Nuda, nuda a zase nuda. Film natočený nejspíš jen pro puberťácké fanynky K. Kostky. Kdybych byl gay, hodnotím tento film možná kladněji - Kevin byl fešnej, ale to okolo je jedna velká nuda a ne/akce. Navíc je to poskládané fakt nepřehledně, takže ani nevím, jak to vlastně dopadlo. Brr! ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Tohle mě opravdu nebavilo. Je to celé nezáživné a táhne se to jako žvějkačka na podrážce. Costner byl supr a to je tak jediný. Drsná gangsterka to teda není, zívačka. Stopáž bych ještě pokrátila. ()

GASTON73

všechny recenze uživatele

Doplnění informací: Robert J. Langevin (Produkce), Richard Sadler (Produkce), Rex Taylor Smith (Hudba), André Corriveau (Střih), Diane Fingado (Střih), Wendell Dennis (Scénografie), Denis Sperdouklis (Kostýmy), Jocelyne Bellemare (Masky) ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Ten film rozhodně není dokonalý. Ale je to prostě film, který mě zaujal. Ani na chvilku jsem se nenudil. Herecké výkony jsou perfektní. Film mě celou dobu poutal. A navíc byl pocitově kratší než ve skutečnosti. Sice tomuto filmu se nedá upřít to, že se dal natočit daleko lépe než je natočen, nic méně mě se líbil, zaujal mě, nenudil mě, a to je hlavní. Pustil bych si vícekrát? Ano. Celkově je to na slabší 4*. ()

Reklama

Reklama