Reklama

Reklama

Sestry v sedle

  • Francie Juste ciel ! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Päť mníšok vidí pred sebou jediný cieľ: vyhrať cyklistické preteky a získať tak finančnú výhru, ktorú by chceli použiť na rekonštrukciu schátraného hospicu. Jediným háčikom vo veci je to, že nikto z nich nevie jazdiť na bicykli. A ešte horšie je, že nie sú jediné, ktoré sa na súťaži postavia na štartovaciu čiaru. To im však nijako nebráni v snahe dosiahnuť svoj cieľ. (Vertigo Distribution)

(více)

Recenze (14)

Pignon 

všechny recenze uživatele

Čistá a odzbrojující legrace. Francouzi trhli plátnem času a udělali film, který by obstál v nejlepších letech jejich komedií. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Komédia o rádových sestrách, ktorá pôsobí vcelku úsmevne, no zároveň až príliš uletene. Ale inak nápad celkom fajn, len sa mohli v tomto prípade držať Francúzi viac pri zemi, hoci sa im mnohokrát tie uletené komédie aj vyplatili. Postavy míšiek boli fajn a sympatické, aj tá rivalita s druhým kláštorom, viacero dobrých hlášok, ale ako celok to bolo zbytočne dosť prepálené. Ale na tie 3* to určite bolo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vsadil jsem na to, že frantíci maj na bláznivý komedie patent. Jenže tady se nic moc neděje. Pár vtípků tam bylo, ale celkově nic , nad čím by se divák měl nějak rozplývat. 40%. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film Sestry v sedle se mi dost líbil a nečekal jsem, že se budu takhle dobře bavit. Samotný film má příjemný humor, který Vám dokáže velmi lehce vykouzlit úsměv na tváři. Jedná se oddychový film, jenž chce pobavit a to se mu z mého pohledu podařilo. Takže pokud hledáte nějaký nenáročný a pohodový film, tak určitě dejte Sestrám v sedle šanci, protože je to povedená komedie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Trošku uletená francúzska komédia, ktorá si robí prču z viacerých vecí, ale hlavne zo samej seba. Ten cyklistický námet mi až tak veľmi nesadol a aj ten záver bol jemne odfláknutý, ale inak sa na to dalo pozerať a ako oddychovka to určite funguje. Videl som už ale aj lepšie komédie z krajiny galského kohúta. 55 % ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a hlavně rychle ubíhající komedie, která téměř až do konce oplývá dobrým humorem. Zvláště postavy mladších sester a vlastně i matky představené člověka rozesmějí bez vyloženě trapného okamžiku. Problémem se stal až samotný závěr. Ten je až moc rychle utnut v jakýsi happyend. Často to neříkám, ale kdyby měl film o trochu delší stopáž, která by motivace a chování ze závěru více rozvinula, užil bych si film jako celek mnohem víc. ()

ermisuck 

všechny recenze uživatele

Uvolněná komedie, film příjemně plynul, žádné záchvaty smíchu, ale o to lepší pocit z netlačení na pilu. Sympatické necivilní herectví. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tohle byla jízda! Doslova. Myslíte si že s jeptiškami je nuda? Mýlíte se. 😄 Připravte se na pořádnou víru, ale také na zajímavé situace. Holky to zahrály skvěle. Herecké obsazení neznámé. Herecké výkony super. Hudba super. Soundtrack super. Poznámka: Padnou I sprostá slova. Doporučuji. Hvězdiček 4 ()

Reklama

Reklama