Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tajné společenstvo, které po staletí ovlivňuje dění po celém světě, čelí vnitřnímu nepříteli. Jeden kanadský novinář by ale tenhle spolek i planetu Zemi mohl zachránit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, bohužel přesně chybí takovýto styl komedií. Přijde mi že teď, se buď lidi snaží ve všem hledat nějaký vyšší smysl, hluboký podtext nebo přesah, ale zapomínají se jednoduše bavit. Proto i v dnešní době chybí komedie ve stylu Bláznivých Střel či Austina Powerse. Takže jsem neskutečně šťastný že Netflix dal Mayersovi budget a nechali ho, ať se old schoolově vyblbne a že mu to prospělo. Ono totiž ze všech epizod sálá tak velké nadšení a energie, že přesně po dlouhém dni v práci, jsem se od srdce zasmál (vtip s kanadou a kulečníkem a orgiema jsou Mayersův top strop). Nemluvě ještě o tom, že je to fakt skvěle natočený a s dost dobrou atmosférou, takže to prostě není režijně rutiní komedie alá Shawn Levy. Herecký výkony jsou samozřejmě top, Mayers je ve vrcholné formě i svém věku a člověk ani si při koukání neříká: "No jo, to je zase Mayers jen s jiným make upem" ne, on každé postavě vtiskne vždy skvělý rukopis a každou hraje jinak. Ano, je možný že to miluju tak moc, jelikož jsem vyrůstal jako malej na Austinovi, ale i tak. Pentavirát je prostě čistý fanservice Mayersovým fandům. Takže jo, VÍCE MAYERSE! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlost. Díky Miku Myersi za ni. Kvalita dílů se rovnala počtu ujetostí v nich obsažených. A tak nejlepší díl byl dílem druhým, kdy došlo na sprostou scénu, která bez vulgarit získala úplně nový rozměr. To bylo geniální. A lehce dojemné finále bylo top, jako vždy, když se vtipný seriál ponoří do melancholických hlubin. Většinou se to povede a je to moc fajn. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně neortodoxní "komediální zábava", u které je třeba už před sledováním přijmout fakt, že prostě nejde o běžný seriál, ale o parodii na všechno, která není seriozní ani v jedné minutě, jde o splácaninu humoru, hlášek a gagů a spíše Myersovu One Man Show než o klasickou filmovou tvorbu. Bohužel na to, jak moc mám hloupý humor rád, tak mě tahle zábava až tak nechytla, většina hlášek šla mimo mě a ačkoliv některé scénky se povedly, jako celek to nepůsobí moc dobře. Budiž uspokojení, že jde o relativně krátké díly, které občas pobaví a rychle odsýpají, ale jinak na tom moc pozitiv nevidím. Kdo vynechá, neudělá chybu... ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmýlit negativním hodnocením příliš upjatých a přecitlivělých buzen. Je to krátká, trochu nekorektní, trochu přisprostlá a trochu přiblblá jednohubka, která má ambice hlavně bavit. Mike Myers je zpět, byť se po většinu času trochu krotí, oproti jeho standardu na zenitu.  Prostě je to trochu za 4 hvězdy. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi Austina Powerse, jste tady správně. Jestli ne, no tak určitě najdete jiný seriál, který vás bude bavit, a tuhle typickou myersovinu necháte nám. Já jsem nesmírně spokojený a opravdu chválím Netflix za to, že Miku Myersovi dal příležitost (a prachy), aby si tak zařádil. V Pentavirátu nechybí nic, co od něj čekáte, a je v něm navíc i pár věcí, které byste nečekali. ()

Galerie (143)

Reklama

Reklama