Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tajné společenstvo, které po staletí ovlivňuje dění po celém světě, čelí vnitřnímu nepříteli. Jeden kanadský novinář by ale tenhle spolek i planetu Zemi mohl zachránit. (Netflix)

Recenze (29)

anderson 

všechny recenze uživatele

Peniaze nesmrdia ani ak sú od Netflixu a tak si Mike Myers povedal, že skúsi svoj komediálny comeback. No a vyplodil túto značne slabomyseľnú konšpiračnú paródiu. Sem tam niečo humorné prebleskne, ale inak je to len prehliadka "myersovského" humoru videného už inde a inak. Možno aj v lepšej fazóne. Za dvoch unudených, ale určite štedro zaplatených Ironsov. (9.5.2022) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi Austina Powerse, jste tady správně. Jestli ne, no tak určitě najdete jiný seriál, který vás bude bavit, a tuhle typickou myersovinu necháte nám. Já jsem nesmírně spokojený a opravdu chválím Netflix za to, že Miku Myersovi dal příležitost (a prachy), aby si tak zařádil. V Pentavirátu nechybí nic, co od něj čekáte, a je v něm navíc i pár věcí, které byste nečekali. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Stupidita nad stupiditu.Tu je mozne asi ozaj vsetko.. ale tak meno Mike Myers hovori samo za seba. Sproste vtipy, konspiracie vsetkeho druhu, iluminati, plocha zem, pristatie na mesiaci, tajny spolok, co riadi celu planetu. A ozaj, M.Myers tu hra asi 15 postav. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně neortodoxní "komediální zábava", u které je třeba už před sledováním přijmout fakt, že prostě nejde o běžný seriál, ale o parodii na všechno, která není seriozní ani v jedné minutě, jde o splácaninu humoru, hlášek a gagů a spíše Myersovu One Man Show než o klasickou filmovou tvorbu. Bohužel na to, jak moc mám hloupý humor rád, tak mě tahle zábava až tak nechytla, většina hlášek šla mimo mě a ačkoliv některé scénky se povedly, jako celek to nepůsobí moc dobře. Budiž uspokojení, že jde o relativně krátké díly, které občas pobaví a rychle odsýpají, ale jinak na tom moc pozitiv nevidím. Kdo vynechá, neudělá chybu... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad, hodně vtipných míst, ale celkové vyznění příběhu spíš průměrné. Poslední díl vyšuměl naprosto do ztracena. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Po Piklírně, kterou jsem nedokoukal, jsem si na Netflixu pustil další seriál založený na konspiračních teoriích a nemůžu říct, že by to bylo o tolik lepší. Myers má se svými kostýmy samozřejmě svoje kouzlo, ale humorem se zasekl daleko v minulosti, byť tu byly momenty, které se dle mého názoru povedly... ty byly ale především spojené s bořením čtvrté stěny, ať už to byl poměr stran v USA a Kanadě, měnící se vyprávění v úvodních titulcích nebo odkazy na samotný Netflix a jeho politiku. Zápletka jako taková i víceméně funguje, jenže v závěru se bortí a vy si říkáte, zda to vůbec dává smysl. Za několik funkčních vtipů a solidní začátek tomu dávám čistých 50% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Červená linka na Rusa, tajné spoločenstvo ktoré ovláda svet, klimatická hrozba, švajčiarska garda s halapartňami, bububu ochlpenie v tvcare kríža, v zrkadla konečne niekto vidí dlhú kládu, samozrejme Musk a podpora miestnym novinárom....kde som to len už videl napísané.... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Myerse mám rád, jeho humor mi sedí a Pentavirát přesně zapadá do jeho tvorby. Podobně jako jeho další díla i tady občas nezná míru a zbytečně přetahuje už tak hraniční situace, ale pak přijde chvíle, která je extrémně vtipná a fór na hranici geniality. To ovšem není nijak překvapivé, protože tak to měly všechny jeho filmy. Petavirát se strefuje do všech těch konspiračních teoretiků, což zábava je a co víc, na konci se snaží přinést i nějakou tu mesidž, což sice nefunguje úplně na sto procent, ale zas tak moc to nevadí vzhledem k tomu, že to poselství vlastně není zas tak překvapivé - jakkoliv je pravdivé. Pentavirát není pro všechny a rozhodně není pro ty co Myerse nemusí, ale já bych klidně uvítal víc podobných sérií...70% ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, bohužel přesně chybí takovýto styl komedií. Přijde mi že teď, se buď lidi snaží ve všem hledat nějaký vyšší smysl, hluboký podtext nebo přesah, ale zapomínají se jednoduše bavit. Proto i v dnešní době chybí komedie ve stylu Bláznivých Střel či Austina Powerse. Takže jsem neskutečně šťastný že Netflix dal Mayersovi budget a nechali ho, ať se old schoolově vyblbne a že mu to prospělo. Ono totiž ze všech epizod sálá tak velké nadšení a energie, že přesně po dlouhém dni v práci, jsem se od srdce zasmál (vtip s kanadou a kulečníkem a orgiema jsou Mayersův top strop). Nemluvě ještě o tom, že je to fakt skvěle natočený a s dost dobrou atmosférou, takže to prostě není režijně rutiní komedie alá Shawn Levy. Herecký výkony jsou samozřejmě top, Mayers je ve vrcholné formě i svém věku a člověk ani si při koukání neříká: "No jo, to je zase Mayers jen s jiným make upem" ne, on každé postavě vtiskne vždy skvělý rukopis a každou hraje jinak. Ano, je možný že to miluju tak moc, jelikož jsem vyrůstal jako malej na Austinovi, ale i tak. Pentavirát je prostě čistý fanservice Mayersovým fandům. Takže jo, VÍCE MAYERSE! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlost. Díky Miku Myersi za ni. Kvalita dílů se rovnala počtu ujetostí v nich obsažených. A tak nejlepší díl byl dílem druhým, kdy došlo na sprostou scénu, která bez vulgarit získala úplně nový rozměr. To bylo geniální. A lehce dojemné finále bylo top, jako vždy, když se vtipný seriál ponoří do melancholických hlubin. Většinou se to povede a je to moc fajn. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Líbili se mi některé nápady (přechod z Kanady do USA, dělání si srandy z Netflixu), ale vůbec jsem se nesmál a pořád mi z toho bylo trapno. Nutno říct, že fanoušci Austina Powerse si jistě užijí svoje. Tohle je přesně ten trapnohumor, který mi moc nesedne. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Kto má rád humor Mike Myersa a napríklad Austin Powers sériu zabaví ho aj tento seriál. Mike si robí srandu zo všetkého a všetkých aj sám zo seba.Hlavne z Kanady, Kubricka a samozrejme Netflixu, sem tam aj černochov. Je to proste taká hlúposť že som sa fakt bavil. Som rád že je ten magor Myers späť v skvelej forme celkom mi chýbal a to myslím vážne. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

To bola ale blbosť, no Myersová kravina zo všetkých kravín vždy vyčnieva. Opäť raz vyplnil medzeru na filmovom trhu vo svojom žánri stupidity a zaslúži si 4* ()

godycz 

všechny recenze uživatele

Neuveritelny, jak ten dedek starej ma stale vsechny a vsechno na haku. Gratuluju. Pobavilo. (vojel jsem vsechny piloty)... ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Už před více než 15 lety jsem se trochu styděl, jak moc se u filmů o Austinu Powersovi směju. A směju se u nich i dneska. A u Pentavirátu taky. Díky, Miku, pohladilo mi to mé vnitřní "Guilty 'Flix-Pix' Pleasure" nad všechna očekávání. Navíc to má luxusní hudbu. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Některý M.M.jsem měl i problémy odhalit.Heavy metal mental.To je moje.Kdyby mě v Dubrovniku vyrval Shreck ze spárů Sasquatche a hned nato mě skolila Pepka tak bych si nechal napsat na hrob že dobrý,víc nemusim.I když třeba jiná M.M ve 20 rolích,to by byla jiná káva. ()

Reklama

Reklama