Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dost bylo přeslazeného umírněného humoru! Zdravá společnost snese zdravou kritiku! Dokážete se zasmát sami sobě? Sledujte show bez cenzury, diskriminace, korektnosti, taktu a zábran. Show o každodenních situacích, ze kterých vám bude běhat smích po zádech! (TV Prima Cool)

Recenze (23)

TaryhoEgo odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Prej show bez cenzury a korektnosti! Ani hovno. Je to pořad, ve kterém jsou scénky z různých situací. Nic víc v tom nehledejte. Jenomže ty scénky jsou strašně natočené, a ukončené umělých smíchem. Připomněly mi TV Reginu. Jako by to nestačilo, ještě nám sprostě lhali a pořad je tvrdě cenzurován. Třetí scénka je tak vypípaná, že si sousedé mohli myslet, že mám poruchu přijímače. A přitom původní pořad MeziPůlky je skvost. Plný nekorektního humoru. Vznikl tam např.: legendární Prodavač Lockdownu.Tohle je průser královských rozměrů. Má to ambice sesadit Premiéra z trůnu. Chtěl jsem dát Primě Cool ještě šanci, ale oni si ji nezaslouží. Stále zůstává nejhorší TV v České Republice. ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Dobře, že televize dává prostor postiženým, ale bohužel to poškozuje i mozek náhodného diváka. Důsledně retardovanej hereckej workshop s random nastřiženým smíchem. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o politicky nekorektný humor, na ktorý som sa fakt tešil. A dokonca boli aj dobré náznaky či nápady s Havlom alebo ruským trolom. Ale to spracovanie je otras. Herci nula, vtipnosť mínusová a ten umelý smiech na trápnosti ešte pridáva. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořádnou kopačku "Mezi COOLky" by zasloužil tvůrce tohoto trapného shitu! Ten pocit, když vypustíte mentály na procházku a Prima s nimi natočí show. 0/10 ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Slabší vs. silnější momenty.. Unboxing mečů neměl chybu, stejně jako kytara budoucnosti s mikrotransakcema a nebo auto budoucnosti... Hejt chápu, já se ale bavil celkem. Na Sodu to nemá, ale i tak jsou tam někdy vtipný seky a momenty. Dám tomu šanci, sem tam... ()

BoldaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad mi hooodně připomíná film Zelená vlna. Tvůrci obou těchto děl museli trpět stejnou mozkovou poruchou, jinak si to nedovedu vysvětlit. ()

3pe3k0 

všechny recenze uživatele

Primáci nám zhruba po roku od uvedenia "meganekorektného" Adolfeena opäť sľubovali show so štipľavým humorom, ktorá v našich končinách tak strašne chýba, no znovu to nedopadlo vôbec slávne. Pravda, oproti plyšiakovi tu je nejaký progres ale stále je to väčšinou ťažká bieda. Tak schválne. Sled scénok okolo Havla je naozaj nekorektný a niečo také sa na našej miniscéne len tak nevidí. Na druhej strane tu ale máme epizódku o "trollovi", ktorou ako by sa tvorcovia snažili zavďačiť aj druhej strane názorového spektra. Jasné, robiť si srandu z oboch táborov je ok. Avšak potom to vyznieva trochu zvláštne, keďže sa relácia prezentuje ako niečo, z čoho budú určitej skupine obyvateľstva stáť vlasy dupkom. Celá táto scénka, konceptu programu akurát tak podkopuje nohy. Takto to vo výsledku pôsobí ako mišmaš, kde sa mal vlk nažrať i koza mala ostať celá a aby v tom mal divák dokonalý zmätok, ako bonus dostal niekoľko trápnych pokusov o vtip. Škoda, tak možno o rok. ()

OzyCox 

všechny recenze uživatele

Ano a ještě jednou ano. Tuhle bandu šílenců miluju. Jasně mají široké rozpětí a tak je každý fór pro jinou cílovku, a jasně, formát je to spíš na net, ale kolik nápadů dokázi dát dohromady! Řehtám se od začátku do konce! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Jo a jo a ještě jednou jó... Toto tady chybělo... Konečně jeden normální pořad v dnešní posrané hyperkorektní době... Myslím si, že Pražská kavárna a Sluníčkáři právě serou Maggi v kostkách :))) Tak snad to vydrží... ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti nekorektnímu humoru, ale musí bejt udělanej inteligentně a vkusně. A hlavně vtipně. Což rozhodně není případ tohohle dílka. A nezachrání to ani dost nepovedená kopírka animací à la Monty Python's. ()

Interhofer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k recenzím jsem od pořadu nic moc nečekal. O to překvapující bylo, že to jde opravdu sledovat, scénky s vtipem, byť se samozřejmě střídají slabší s lepšími. ()

TheMozeg odpad!

všechny recenze uživatele

To si nepřečetli scénář, než tomu odklepli rozpočet? Pokud to teda scénář vůbec mělo. Připadalo mi to jako nepodařené video od Freakoutu. Doporučil bych maximálně jako try not to cringe challenge. ()

FildasCZ odpad!

všechny recenze uživatele

První scéna byla dost zajímavá a člověk by čekal, že bude sranda, ale byla druhá scéna a zabila to 3 scéna. Sakra přijde někomu normální, aby defakto celou scénu vypípali, protože tam byla sprostá slova ? Však jsem z toho měl defakto migrénu. Totální znechucení a chut to vypnout. Zbytek jsem dokoukal už  s tím, co tam ještě bude. Jako toho herce a jeho youtube kanál  mám rád, je to vtipné má to hlavu a patu, ale tohle ? Tohle někdo vypustil bez původního shlédnutí. ()

Reklama

Reklama