Reklama

Reklama

Black Books - Série 1 (2000) (série)


Jak napálit berňák (S01E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Cooking the Books

Obsahy(1)

Knihkupec Bernard vyrazí svého nepoctivého účetního a zjistí, že si musí sám vyplňovat daňové přiznání. Jako matematický negramot uvažuje o sebezmrzačení. Možná že je řešením příchod neznámého vousáče shánějícího „Písničky na uklidněnou". Mezitím Fran objevila „To Pravé". (Česká televize)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní, i po dvaceti letech se mi to líbí stejně jako tenkrát. První díl je podle mne geniálně vymyšlený, jen škoda, že se víc nepracuje s Mannyho osvícením, a také skinheadi mohli být víc dotaženi do konce. Celým dílem se navíc perfektně táhne snaha Fran zjistit, co je ta koule vlastně zač, a ta pointa je za mne vážně skvělá. A nesmím zapomenout na dokonalou scénku s jehovisty (no, víte, tak daleko jsme se ještě nedostali"). Jo a Martin Freeman tu je za doktora. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál jsem kdysi miloval. O to zvláštnější mi přijde, že si z něj dneska už málo pamatuji. Nicméně znova jsem ho rozkoukal a líbí se mi to i dnes - je to dost vtipné, se zajímavými postavami a celkově ta epizoda je dost promyšlená. Za mě spokojenost, ale ne taková, abych dával plný počet. Nicméně pilotní díl je to dost slušný. Silné 4* ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

"WHAT?! WHAT DOES THAT MEAN?! ... THE WHAT?! ... If you live in a council flat beside a river but are not blind, WHAAT??!!" Geniální start seriálu. Perfektní vtipy i herecké výkony. A když už jsem to nečekal, přišlo výborné zakončení :) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Jméno a příjmení vaší matky za svobodna.... Jaké je její křestní jméno!? Já ji říkám mami! Prostě máma. Pravděpodobně zesnulá." Nabitej první díl! Setkání Bernarda a Mannyho, daně, svědkové Jehovovi, zenovej Manny... ,,Hej! Hovada! Kdo si chce dát skočnou?" ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. Když jseš bláznivý Ir, tak jsou daně takový opruz, že návštěva jehovistů, amputace nebo banda skinheadu, jsou lepší alternativou trávení času. Bilbo Pytlík, příjemný bonus. ()

Reklama

Reklama