Reklama

Reklama

Black Books - Série 1 (2000) (série)


Mannyho první den (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Manny's First Day

Obsahy(1)

Nový účetní Manny musí poté, co začne pracovat v Bernardově knihkupectví, zvládnout dvojité ohrožení způsobené podivným šéfem a jeho stejně podivnou klientelou. Bernard, který Mannyho zaměstnal v opilosti, se ho snaží zbavit a nabízí mu jednodenní zkoušku aby zjistil, zda je opravdu dokonalý. Potom, co dojde k závěru, že jeho zarostlý pomocník dokonalý není, se do věci vloží Fran a udělá z celé záležitosti peklo. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne tak našlapané jako první díl, a zatímco v tom prvním byl Bernard ještě snesitelný a občas racionálně jednající podivín, tady se kdovíproč chová jen jako kokot. Ale pár dobrých fórů tu je (cedule, zákazník, který si chce sám vybrat). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní, bavil jsem se slušně a v tomhle směru nemám co vyčítat, ale to zpracování mě nebere tolik, abych dal plný počet. Možná to tak bude celý seriál, možná ne, každopádně to nic nemění na tom, že zatím to svůj účel plní dost dobře. Bavím se - a to je hlavní. Tak snad následující epizody budou ještě lepší, protože jinak to dosavadní hodnocení, co tam mám, asi moc neobhájím... 4* ()

Reklama

Reklama