Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)

Recenze (1 062)

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

A:" Tyhle knihy vázané kůži...kolik?" B:" Ano, Dickens. Kolekce Ch.Dickense." A:" Je to pravá kůže?" B:" Je to pravý Dickens." A:" Musím vědět jestli jsou z pravé kůže, aby ladili k mé pohovce. Všechno v mém domě je pravé. Dám vám za ně 200" B:" 200 čeho?" A:" 200Liber." B:" Jsou ty libry kožené?" A:" Ne." B:" Promiňte, chci aby se hodily k mé peněžence...... DALŠÍ!" A tak to všechno začalo....Suchý, britský, černý humor.....skromné, útulné prostředí......a výborní herci.... ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná smršť hlášek a nemožných scén, která provádí tyhle podivné existence mě dostal na lopatky :) skvělé... ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Bernard Black je nejlepší seriálová postava všech dob. V kombinaci s poťouchlou (ale nesmírně sympatickou) kámoškou Fran a vlasáčem Mannym, co vypadá jako utečenec z blázince, je to naprostá špička. Navrhuji pomyslnou medaili pro scénáristy a pro vždy perfektního Dylana Morana. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Tak přesně tenhle typ humoru mám rád. Bill Bailey jako Manny je naprosto senzační, Bernard též nemá chybu, jen ta Fran je taková jalovější ... srandy kopec, nezbývá než doporučit. ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

pravděpodobně nejlepší britský sitcom, jehož hlavní postavy jsou tak neuvěřitelně sympatické a zábavné až z toho nemám motivaci to nikam dotáhnout. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Vynikající humor což u britského seriálu mě docela překvapuje... Ale Dylan Moran sází jeden dzouk za druhým a prostě z toho padám ze židle. " Byl jsem opilý když jsem tě přijímal " zamyšlení " :D Zákazníci proč jsi nezamkl dveře :D prostě jedna hláška za druhou a tenhle seriál prostě rozesměje každého. Už dlouho jsem se takhle nenasmál snad akorát v současné době u Big bang Theory kde padá rychlost v tipů rychlejc než meteorit na zem v armagedonu. ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Typicky anglický syrový až absurdní humor, příjemné postavy.... pro mě asi tak stejně dobré, jako známý Červený trpaslík. Škoda, že existuje jen tak málo dílů... ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Zvrácený klenot moderního britcomu. Škoda jen že je tak málo dílů a tak málo času je všechny vidět tisíckrát aby člověk pochopil všechny nuance pod záplavou kocoviny a kouře. Scénáristicky výjimečné, humor samotný však často dost kolísá. Není to však seriál pro každého a vyžaduje po dívákovi správnou náladu a dostatečnou toleranci ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Aj keď má tento seriál myslím iba 3 série, a diely sa nedajú zaradiť medzi najdlhšie, no medzi navtipnejšie spomedzi seriálov jednoznačne. Ak Dylana Morana nemáte stále dosť, môžete sa vrhnúť ešte na jeho stand-up comedy. Vraj Dylan v BB ani nemusel veľmi hrať, lebo vraj on taký aj naozaj aj je. Tento suchý anglický humor ma neprestane nikdy baviť, zabavím sa 100 x viac ako pri priateľoch, alebo how i met your mother. Bernardove hlášky , a to, akým spôsobom ich prezentuje je nezabudnuteľné, to treba vidieť, ale keď nemáte radi anglický humor radšej nepozerajte, asi vám nesadne. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších britských sitcomů, ne-li dokonce nejlepší, který nemá jediný slabší díl. A to ani v jedné serii. 100% ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Pracovní nasazení je přímo vražedné, kurevský odpor k práci má přímo astronomické rozměry, spotřeba vína extrémní, spotřeba cigaret neuvěřitelná, zákazníci v přímém ohrožení, humor šibeniční a ti tři B+M+F fakt krutá sestava. A ten hrůzostrašnej dabing se k tomu neuvěřitelně hodí. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Geniální od začátku do konce a fakt už od první vteřiny prvního dílu. Prochechtal jsem se fakt každou vteřinou tohohle geniálního seriálu, ten scénář je neuvěřitelnej, postavy luxusní a Bill Bailey neskutečnej borec, právě díly, které se věnují převážně jeho postavě, Mannymu, jsou úplně nejlepší. Myslel jsem si, že zrovna tenhle seriál mi nesedne, a proto jsem se mu dlouho vyhýbal. Snad nikdy jsem se nemýlil víc. Geniální záležitost, kterou rozhodně nevidím naposledy. Obrovský skvost se špičkovým černým humorem. 95%. ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

Úplně nejvíc nejlepší britcom. Dostal mě až na druhý pokus, ale od té doby už jsem to viděl nesčetněkrát. Vtípky jsou krásně absurdní a zároveň opravdu chytré, což je u britcomu nejlepší možná kombinace spolu s "odporným" akcentem. Události v Bernardově (naprosto BOŽÍ DYLAN MORAN) knihkupectví jsou nekonvenční někdy až nechutné, s nikým se neserou a vždycky se pekelně trefí do černého v každé z osmnácti dvacetiminutovek. "Look at his face. I bet his cornflakes try to crawl out of the bowl." S01 - S03 - 100% ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Originální, vtipné. Sice pár dílů lehce vynechává, ale celek je u mě za jasných 5 a zařazení do TOP. ()

Reklama

Reklama