Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)

Recenze (1 062)

archetta 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s úžasnou trojkou postav. Dylan Moran je takový prý i v civilu, kromě toho je skvělý stand-up komik, doporučuju jeho vystoupení na youtube. A řekněte, v kolika vtipných seriálech jste viděli ženskou masturbaci? :-) Moje nejoblíbenější epizodní postava je pan Cleaner: https://www.youtube.com/watch?v=C4wBLUBa8YI ()

supersmile 

všechny recenze uživatele

Bizadní britský humor plný absurdit, satiry, lidké debility a skvělých momentů! Benard je zkrátka ten typ prodavače, kterého vlastně ve směs potkáváte každý den. On akorát svou lhostejnost adává najevo :-) Směju se jako přihlouplé děcko v cukrárně. Je to paráda. Bernard je neustále ožrelej, protivnej a flegmatickej, Fran zmatená a na trochu jiné planetě a Manny je prvním heavymetalovým "policistou" v Brtánii, jehož život se odehrává na nějaké padesáté planetě mimo sluneční soustavu. :-) Pokud jste tedy lehce introvertní, sarkastičtí milovníci knih a kvalitních sitcomů.. VÍTEJTE. NEPOHRDNETE ()

LucasAmarok 

všechny recenze uživatele

Dylan Moran dokonalý vzorek sám o sobě. Humor na jedno stranu už nehorázně otřepaný a přesto baví stále dokola a dokola. Pokud někdo zvažuje tento serial ale nechce plýtvat čas necht si pustí některé z stand-up vystoupení Morana...... Pokud se budete smát stojí vám seriál za to. ()

Mariooo 

všechny recenze uživatele

Klasický a nefalšovaný britský humor. Místy slabší, místy více než dokonalý, nedosahuje kvality IT Crowd, ale má svoje osobité kouzlo, hlavně v Mannym, který je mimo jiné vynikajícím hudebníkem ()

galaxy84 

všechny recenze uživatele

Bernard: Manny? Agree with me when I'm talking to you! Manny? - Manny? - (Thud) - Manny? Manny: Hello? Bernard: Back in the worm. Manny: I don't want to. Bernard: Back in the worm! Tohle vám prostě sedne, a nebo ne. ()

Masinfira 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nepochopil, co na tom seriálu kdo vidí. Pár prvních dílů se mi celkem líbilo, ale tak na jeden dobrý připadají dva nudné... opravdu mi to přišlo jako spíš nepovedená komedie. ()

Petrval 

všechny recenze uživatele

Další geniální britský sitcom, s jiskrným humorem a prvotřídnimi herci. Jak na minimalistickém prostoru a jen z několika protagonisty udělat bezbřehou srandu, které se bude smát celá generace. Geniálních 5* ()

agamazx 

všechny recenze uživatele

Tento serial je vyborny. Niekedy aj velmi vtipny. No niektore episody su trochu nudnejsie bez iskry. No stale toto patri ako kvalitny sitcom. ()

Koloman_R 

všechny recenze uživatele

Mega hlášky, nápady a postavičky, Bernard Black. Druhú vetu nechcem začínať negatívne, ale Mannyho a Fren zrovna za sympaťákov nepovažujem. To však neznamená, že ich nemám rád! Kiež by to platilo o Petrovi Marcinovi. Avšak Bernard, s tým by som si zachlastal rád. Ale iba raz. Viac by som asi nezvládol. A možno ani nechcel. Toto je vysoká škola humoru a vôbec vnímania filmového diela. Takto sa to má robiť, priatelia. ()

Ondin 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky anglického humoru a seriálů, jako je JISTĚ PANE MINISTŘE, ČERVENÝ TRPASLÍK nebo třeba HOTÝLEK, je toto povinnost. ()

klondike 

všechny recenze uživatele

Seriál ,který mám už dlouhou dobu na první příčce mezi seriály.Nejsem v žádném případě milovník britského humoru ale tohle je opravdu dokonalost sama.Dylan Moran je neskutečně přesvědčivý a opravdu stačí jen pohled ,pazvuk nebo co řekne je prostě super,je to borec.Ale i Bill Bailey a Tamsin Greig jsou úžasní a skvěle sekundují Moranovi.Každá epizoda je o něčem jiném ale ani jedna nenudí .Za úspěchem celé série stojí určitě Graham Linehan ,který má pár komediálních seriálů za sebou a je to vidět.Neříkám, že  je to ,to nejlepší na poli seriálů ale pro mě zatím top ,který nic nepřekonal a můžu to vidět i deset krát za měsíc a je to pecka,všem vřele doporučuji 😊 ()

Nag0 

všechny recenze uživatele

Po ôsmych epizódach môžem prehlásiť, že hodnotenie tohto seriálu na tejto webovej lokalite je pre mňa to najnepochopiteľnejšie, s čím som tu prišiel do kontaktu. Netuším, kde sa skrýva kvalita tejto produkcie, pričom dve hviezdy dávam za 2 fóry, pri ktorých som sa naozaj zasmial, čo je dosť slabá devíza na rozhranie ôsmych dielov. Zvyšok bol viac menej nezáživný sled scénok, ktorý neponúkal nič nezvyčajné na pôde situačných komédií, azda až na prostredie kníhkupectva, ktoré ale bolo využité len sporadicky. Fakt bieda. ()

Reklama

Reklama