Reklama

Reklama

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Doprdele to su zase komentare "NFR 2006" od Houdiniho - a dalej hovno, nic sa nedozviem a uz nieco konkretne sa z Houdiniho komentaru dozvediet to je priamo vylucene. No nic, zosmolit komentar je tu na databaze coraz tazsie a tazsie - nemyslim u blbowoddskych blijakov a dementalnych picoz ako Tchor 1 a 2, Dzek Rajen - v neglize /ci jaxa ta kravovina vlastne volala, sak ani neviem/ alebo Chappie a Osm hroznych starnuceho a pomaly ale isto na istotu iduceho Tarantina. Pochopil som, ze ide o humor, Helen Morgan bola asi kedysi kralovnou humoru a vyhasina. Do toho este trochu medziludskych emocii a vztahov - a na slusny podpriemer vydalo : 42 % ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Jeden zprvých revolučných hovorených filmov sa môže súčasnému publiku zdať príliš hlúpy (Helen Morganová hrá blednúcu kráľovnú vtipov s priateľom a nevinnou mladou dcérou, ktorá práve vyšla z kláštora), ale Morganovej srdečný výkon a inovatívne použitie kamery a zvuku režisérom Mamoulianom (vo svojom filmovom režisérskom debute) robia zo snímky povinnú jazdu pre milovníkov flmu. Film bol natočený podľa románu Beth Brownovej. ()

Reklama

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Příběh matky, která svou dceru nechá vychovat v klášteře, který platí z peněz z burlesky. Když si najde nového milence, je nucena děvče povolat zpět, aby začalo taky vydělávat, ale mladá dobře vychovaná dáma nemá nejmenší talent a prostředí se jí hnusí. Až se jednou objeví záchrana v podobě mladého námořníka, který vyznává stejné hodnoty a byl by ochoten jí nabídnout poctivý život. Jsou tu dokonale odporné scény s milencem matky, který se dceru neustále snaží omakávat. Děj je zajímavý, přesto hodnotím jako průměr, protože věčné kuňkání matky a nevýraznost dcery, stejně jako jejich postavy mi nebyly sympatické. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama