Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Recenze uživatele Korbitch k tomuto seriálu (5)

Resident Evil: Lék (2022) 

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

Vítejte v New Raccoon City (2022) (E01) 

Samozřejmě nesmí chybět všechny atributy moderní doby. V první řadě Wesker černý kafe bez mlíka, mladá rádoby drsňačka černý kafe s mlíkem a jedna ufňukaná veganka laté jak od Starfucks. Plakátky Meat is Murder a elektromobily nesmí chybět, stejně tak totálně stupidní scénář, kdy supermoderní a hlavně nezákonné pokusy provádějící společnost je hlídána jakousi obdobou Alexy či co, takže vás klidně dovnitř pustí na zvukový záznam hlasu vašeho černýho kafe, teda fotra. Neuvěřitelně špatný efekty. Čoklové a celkové zpracování bylo lepší před dvaceti lety od Andersona. Můj malý úchyláček ve mně ale křičí: "Héééj, může to být ještě horší?" "Nevim, kámo, ale pojďme to zjistit, mozek z uší zatím neteče." "Uíííí." ()

Ďábel, kterého znáš (2022) (E02) 

Tak se nám přidaly lgbt miciny, to nemohlo chybět. A není nic lepšího, když máte někoho chytit živého, nechat bezhlavě střílet drony do lidí. Scénář a efekty jsou fakt otřesný a na úrovni základní školy. Ale oceňuju triko Guns n Roses a Sex Pistols v baru. A Barry byl dobrej. ()

Světlo (2022) (E03) 

40 letá whisky se pašuje jen tak v tašce bez obalu. Lahve nejsou chráněny ani hadry. Ne jako fakt, to píší děti? ()

Odhalení (2022) (E08) 

Tak nám ten sranec skončil. Odpady dát nemůžu, to bych byl pokrytec. Zase jako mě ta srágora bavila královsky :D ()

Reklama

Reklama