Reklama

Reklama

Battle: Freestyle

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Amalii je nadšená, že se taneční skupina, ve které s Mikaelem tančí, dostala na soutěž do Paříže. Rozhodí ji ale setkání s matkou, se kterou se odcizily. (Netflix)

Recenze (8)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Pokračování norského filmíku se nijak zvlášť nepovedlo. Hlavně proto, že je tu dost slabá choreografie a "hlavní" hvězdy neumí tančit. Celkem se mi ale v jedné lavičkové scéně líbila Lisa a to rozhodně zvýšilo počet hvězdiček. Jinak nečekejte nic extra. 22% je sice podceněné, ale víc než 30 by to mít asi nemělo :) Jiank uznávám, že Lisa Teige je krásná a v některých scénách dokonce překrásná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám tu úchylku, že i když mě téma vůbec nezajímá, rád se na film podívám, protože země výroby je ve Skandinávii. Tady to pro změnu vyhrálo Norsko, ale výsledek byl dle předpokladu špatný. Nejsem žádnej odbornej tanečník, byť když je hudba dobrá, dovedu taneční kreace do totálního absurdna, ale ty tanečky tady mi tu přišly hodně průměrný. Herecky to taky nebyla žádná hitparáda a i když se příběh točí kolem vztahu matky a dcery, tak ta dcera, v podání Lisy Teige, byla nakonec to jediný, proč jsem film v klidu u odpoledního úklidu obyváku dokoukal. Také je fakt, že jsem čekal víc rapu a místy mě překvapilo i víc taneční hudby. Pořád ale hudby na úrovni horšího producenta amatéra – nadšence. Takže ve výsledku totálně o ničem, i když zase alespoň vím, že existuje nějaká Lisa Teige. Otázka, jestli to ale k něčemu bude. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný film, tance ako po elektrošoku a ešte horšia plechová hudba. Finále súťaže vyzeralo skôr ako nácvik nepodarenej choreografie než kúsok, s ktorým sa ide vyhrať. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Obsazeni je krome hlavni hrdinky Amalie nesnesitelne stejne jako umelohmotna hudba. Je to obycejna tanecni hip-hop soutez s atletickyma tanecnikama. Od jinych filmu tohoto zanru se nicim neodlisuje. Vedlejsi zapletka nedava smysl a tanecnich scen moc neni. V druhe pulce jsem si chtel zmerit teplotu, protoze jsem se citil jako v horecce. Rikal jsem si ale vsechna tahle namaha pro 6000 eur na osobu a k tomu muset byt tyden v Parizi? ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Na prvý pohlad to je ako americká produkcia. Potom sa dozviem, že to je pokus Nórska, ktorý vyzerá ako americká produkcia a ja neviem, čo je horšie. ODPAD! ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo bollo na tom také zlé, že to je v čiernych číslach, ale podľa mňa to bolo príjemná priemerná podívaná, ktorá ničím neohúri a ani nesklame. Dobre, že som sa nenechal odradiť hodnotením. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie príbehu z roku 2018, využitím tanečného žargónu, je „niekoľkým krokom dozadu“. A to vo všetkom. Vedenie príbehu je slabé a veľmi vypočítateľné, choreografie a použité tanečné prvky len miestami naznačujú progresívnejšie prvky a zachytenie vzťahu dcéry (Amali) s matkou je ploché. Zmena režiséra nepriniesla potrebný a svižný vietor. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

ER 

všechny recenze uživatele

Že tyhle filmy jsou povrchní mi nevadí, pokud je tu kvalitní choreografie a hudba. Tady, až na výjimku, není nic z toho. ()

Reklama

Reklama