Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Parta mladých vyrazí pařit na odlehlý ostrov. Ráj, který na ně čeká, ale skrývá hodně nebezpečná tajemství a spoustu pastí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

Micoldee 

všechny recenze uživatele

100 vybraných lidí přijelo na ostrov obývaný jakousi sektou, 95 (asi) se vrátilo zpátky k normálnímu životu, aniž by se staralo o těch zbývajicích 5 - tady něco nehraje. Na ostrově je všechno extra eko a udržitelné, ovšem vražda je zcela v pořádku. Pár lidí žije v harmonii, pár jich zemře, pár se jich uvězní. Koncept jsem nepochopila. A co ten signál vesmíru na konci? To už asi neveděli, jakou další blbost vymyslet. Díly byly ale koncipované tak, aby si človek ten další prostě musel pustit. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý počin zo Španielska, aj keď pochopím, že nie každého to chytí, no mňa po každej epizóde chytalo chcenie vidieť ďalšiu a ďalšiu. Nedostal som celkom, čo som očakával, no som spokojný. Proste takéto priamočiare a jasné seriály a filmy s jednoduchou pointou dobrým prevedením môžem. Niektoré epizódy síce boli slabšie, iné super, ale celkovo to hodnotím veľmi pozitívne. ()

Reklama

Krabak 

všechny recenze uživatele

Hodnocení upraveno ze 2* na jednu s postupem dokoukávání serie. Sorry, ale aby člověk tupě stál a nechal si prostřelit čelo jateční pistolí na kraji útesu a nějak se nebránil... Dále minutová pomalá chůze po uhlících? Nevím, pro koho jsou tyto seriály točeny, ale nejspíš pro 15ti leté zaostalé pitomce --->15% ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl to celé zazdil, věřím, že to není spoiler - jedinej rozumnej co jim nevěří, chce utýct, pak potká na lodi kočku (kterou by uzemnil jednou ranou) s pistolí na porážku prasat, ta nabije pistoli, mu řekne klekni, on klekne, ona mu příloží pistoli na čelo a než oběť stihne zeptat vo co de tak mu udělá díru mezi oči. Takhle dementní scénu může vymyslet jen magor, mě to vyloženě urazilo a vůbec nevím, jestli má cenu se dívat dál. Pokud bych chtěl utýct, hodím kočku přes palubu a ujedu pryč. Tohle je debilní až na půdu. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekala na to slibované sci-fi, ale kromě maličkého náznaku na konci jako cliffhanger nic nebylo. Jedná se o jakýsi mix Kmotra a odloučené sekty. Akorát že ta eko sekta má peníze, prostředky a lidi všude možně. V první sezóně toho moc neodhalili a na druhou nenalákali. Pro samé tajemno to vlastně bylo o ničem. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama