Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V Amsterdamu 80. let se podnikavá vysokoškolačka začne věnovat sexu po telefonu ve firmě, kterou založili dva hodně odlišní bratři. (Netflix)

Recenze (4)

Chen 

všechny recenze uživatele

Hravý retro výlet do doby, kdy začaly být moderní erotické linky. Je to natočeno s nadhledem, vtipem a bonusem je sympatické civilní obsazení. Takový příjemný pohodový seriál, díky kterému budete mít lepší náladu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po první, šestidílné sérii, další bude/ budou (?) nepochybně následovat. Je to mile civilní, přičemž si tvůrci dali na téhle charakteristice zjevně hodně záležet. Soudím tak zejména dle castingu- všichni hlavní hrdinové mi přišli kromobyčejní až nehezcí, ale možná i díky tomu mě to do sebe postupně příjemně vtáhlo. I ten příběh dýchá životem, byť se kluci od určité chvíle prohání v luxusních kárách a žijí si nad poměry. Coby pozornýmu divákovi mi ale bylo jasný, jak se to stalo a čím si to zasloužili, protože jsem si s nimi tu genezi kompletně odžil. Můj koment je tu první, takže ano, rozhodně doporučuji, s tím že byste se neměli nechat odradit slabším prvním dílem. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemná holandská retro jednohubka o partičce kamarádů. kteří začali v osmdesátých letech provozovat erotické linky. Původně šlo pouze o nahrané audiokazety,které se volajícímu po zavolání přehrály, následně o erotické příběhy a ve finále o živé hovory a sex po telefonu . Nejde o žádné převratné dílo, ale díky humoru, nadhledu a sympatickému obsazení je to víc než solidní feel good kousek, který navzdory lehce pikantnímu tématu není nijak kontroverzní či provokativní...70% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama