Reklama

Reklama

The Real Ghost Busters

(seriál)
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, (1986–1991), 52 h 49 min (Minutáž: 22–24 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Frank Welker, Maurice LaMarche, Arsenio Hall, Lorenzo Music, Laura Summer, Dave Coulier, Kath Soucie, Buster Jones, Rodger Bumpass, Charlie Adler, Jeff Altman (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(140)

Obsahy(1)

The Real Ghost Busters je americký animovaný televizní seriál, který vznikl dva roky po úspěšném celovečerním filmu Krotitelé duchů. Čtveřice krotitelů Peter, Egon, Ray a Winston se opět snaží bojovat proti nadpřirozeným bytostem. Pomáhá jim jejich sekretářka Janine a maskot, kterým je slizký zelený duch Slimer. (Siri69)

Recenze (7)

T2 

všechny recenze uživatele

Sledoval som to po Nemecky na ORF1 či PRO7 ale to nevadilo, jednoducho klasika z detstva na ktorú sa nezabúda. /100%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, či je to lepšie alebo horšie ako celovečerné live-action snímky. Je to proste strhujúce, plné fantázie a napätia a máloktorý animovaný seriál som s takým nadšením ( a s niekoľkými reprízami ) sledoval, ako tento. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle není jen další blbá dětská pseudodospěle psychedelická kreslenáda typu Mořská houba Robert v gatích. Tohle je víc. Taky když na tom dělali takoví machři jako Straczynski, DeMatteis a Gerrold. Včetně tehdy se rozehřívajícího se k Batman TAS, Michael Reaves. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Seriál, vďaka ktorému som sa začal zaujímať o paranormálne javy. Vtipný Dr. Peter Venkman, detinský Dr. Raymond Stantz, extravedecký Dr. Egon Spengler a jednoduchý Winston Zeddemore vo mne (a hlavne v mojom detstve) zanechali hlbokú stopu. Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nemá až sedem sérií, ale iba tri, na ktoré potom nadväzuje ďalší spin-off seriál. Pôvodný film sa mi vôbec nepáčil, takže som veľa neočakával ani od tohto starodávneho animáku. Je to v zásade režírované v štýle ostatných animovaných seriálov onej doby a najviac sa to asi ponášalo na príbehy Scooby-Dooho. Každopádne ako večerníček to fungovať môže a aj zarytí fanúšikovia "Krotiteľov duchov" si zrejme prídu na svoje. U mňa len priemer v rámci žánru. 50 % ()

Reklama

Reklama