Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na břehu řeky je nalezeno tělo mladé ženy. Je zřejmé, že nedávno porodila. Inspektorka Zawieja a její partner Trepa spojí své síly a zahájí vyšetřování. (HBO Max)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy kriminalny pripad a celkovo i otvarak, hoci linia je velmi podobna a jasne inspirovana tymi skandinavskymi. Moc toho neprekvapi a osoba vysetrovatelky s jej rodinnym zazemim uz vobec nie. Klise. Snad aspon pripad bude stat za to. Itie polske nadavky su nam "blizsie". :) Zatial priemer. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí fajn. Hudba fajn. Případ zajímavý. Hlavní hrdinka drsná jak šmirgl papír, přijde mi, že Katarzyna kapku tlačí na pilu. Koukám na to s dabingem a rozčiluje mě, jak si všichni tykaj. :D A taky mi přijde divný,  že policie přijde za rodičem/manželem/kamarádkou a oznámí, že našli tělo jejich těhotné dcery/manželky/kamarádky a oni se zeptají na prosté a jediné KDE? a co třeba dítě? K tomu žádný otázky? ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úvodní epizodě jsem zvolil jako startovní hodnocení tři hvězdičky, protože zahájení nebylo tak strhující, abych mohl přijít s vyšší známkou, ale nebylo ani nudné nebo zmatené, abych musel jít do podprůměru. Zatím si nejsem příliš jistý, co si mám myslet; tvůrci na mě hned v prvním dílu vybalili vraždu nebo sebevraždu, smrt na níž nezáleží, smrt na níž záleží, a jako bonus přihodili jedno zmizení nebo únos. To je na začátek seriálu možná až příliš košaté, problém ale vidím hlavně v provedení. Nejsem si tak úplně jistý, jestli mi takový přístup tvůrců bude vyhovovat. / Poučení: Domácí porody se přeceňují. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní úvod. Nevlídné počasí, šedivo, sychravo, depresivní a tajemná atmosféra. Velice dobrá kamera (a řemeslo obecně), dobře zvolená hudba a vlastně celková nálada jak to u moderní detektivky "severského typu" má být. Vlastně jsem překvapen, jaká kvalita je za formou. Tomuto seriálu to nesmírně pomáhá k navození správné atmosféry, kterou fanoušek žánru hledá. O ústřední hrdince, fešné policajtce s traumatem z minuli (klasika ale proč to v rámci žánru vyčítat, že?) zatím mohu říct jen klady. Funkční postava, profesionální, nepříliš emociální ale očividně postava na svém místě. Případ zajímavý a jako start je celek hodně fajn. Vlastně nemám výtku, protože to působí realisticky a současně je vidět, že je za tím tým lidí, kteří vědí jak pracovat s narativem, atmoškou, scénář i postavami. Pokud si seriál udrží tuhle úroveň, máme se na co těšit. Velká pochvala tvůrcům do Polska. Tematicky i formou jiné ale vlastně stejně dobré jako česká Pustina. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama