Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zavražděná Magda Kosińska je pohřbena. Výslech stážisty v Goleniówě přináší nové stopy a vyvolává nová podezření. Zawieja je stále zoufalejší a ztrácí se v případu. (HBO Max)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný komentár užívateľa Necrotongue, ktorý doplním snáď iba otázkou na tvorcov seriálu akú má polícia právomoc vo väznici? Policajti prehľadávajú celu vo väznici, to že hlavná hrdinka si nevie rady s ufňukaným deckom, mamou a svokrom asi ani komentovať nebudem, ale poľskej väzenskej službe rozkazuje kde má stáť a čo má robiť. Riaditeľ väznici je pochopiteľne idiot ktorý si chce rozhnevať všetkých policajtov, a kam viezli z väznice v noci väzňa tak dlho keď jeho výsluch začal 2 hodiny pred 14tou poobede pred pohrebom netuší asi tiež nikto. Potom má zdegenerovaná populácia predstavy o tom aký sú policajti hlúpi, dajú si k nej žiadosť, nespravia psychotesty či skúšky na Policajnú akadémiu a naozaj, celoživotná trauma je na svete...A rovnako dobre opísal poľského Hannibala Lectra, nevyužitá a herecky odfláknutá postava. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se v tom fakt docela ztrácím; to, že jsou polští policisté povětšinou idioti, razí tvůrci už nejméně od druhé epizody, ale je pravdou, že jak se příběh blíží k závěru, jde to s policisty z tlustejch do tenkejch. Scénárista asi dostává často pokuty, nebo má nějaké trauma z dětství. A ani polská variace na doktora Lectera mě nenaplnila nadšením. Tohle byla vážně mizérie, takže jediným pozitivem je pro mě to, že už musím vydržet jen jeden díl. / Poučení: Hledáš jehlu v kupce sena? Vezmi si silný magnet. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"....potrebuju ji, bude valcit s potvorami"..:) To su teda emocne "tornada"...prokurator ma asi take pravomoci v Polsku ako par vyvolenych u nas Slovensku. Trochu prepaleny priemer, hoci obcas tam zaslapala atmoska. Zaujimave ze dcerenka si to razuje napriec policajnou stanicou a x kolegov to ignoruje..wtf? ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná SPOILERY!! Co já vím.... Takže to je fakt "jen" o tom, že Kreutze potřeboval Strzeleckiho vyprovokovat, aby ho pustili z izolace a ven? Doufám, že to tak nebude, protože by to bylo vskutku neoriginální. A fakt mám věřit, že by se Strzelecki mohl v tom případu tak angažovat a prakticky rozhodovat o tom, co bude? Jako otec zavražděné a děda pohřešované? Really? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na konci časti pred vstupom Trepu do kancelárie, v ktorej spia pritúlená Zawieja a Radwan, jasne vidieť v pravej časti obrazovky v kancelárii (prípadne odraze) osobu zo štábu, ale akonáhle príde Trepa už do miestnosti, tá osoba tam nie je. (Stillborn83)

Reklama

Reklama