Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Případu se ujímá státní zástupce Strzelecki. Zawieja se nevzdává, ale vzepře se příkazům svého šéfa a pokračuje ve vyšetřování případu. Dítě zavražděné ženy je stále nezvěstné a nové stopy nikam nevedou. (HBO Max)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jsem už nečekal, že by tvůrci dokázali ve finále zachránit situaci, faktem ale je, že se o to ani nepokusili. To, co se v závěrečné epizodě dělo, místy hraničilo s parodií a předání hledané osoby nejbližšímu příbuznému mě rozchechtalo definitivně. Jakoby nestačilo, že se u něj vrchní inspektorka Zawieja tvářila jako Marie, Matka boží, ale celou dobu to vypadalo, že ten chlapík řekne něco ve smyslu: "Ja pierdole! A co já teď s tím?", a vzhledem k tomu, co jsem se od tvůrců o panu Kosińském v průběhu seriálu dozvěděl, bych se mu ani nemohl divit:-) / Poučení: Když se ti hroutí život pod rukama, mohou tě dorazit i dobré zprávy. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre dramatizáciu boli niektoré scény pravdepodobne úmyselne trochu nelogické, ale kašlať na to. Atmosféra bola dobrá a tak som ochotný to odpustiť. Záver uspokojivý a v istom momente predídateľný. 80% HBO Max ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatný. Spoilery!!! Překvapilo mě, že padouši měli vlastně prázdný ruce a že Zawieje tak dlouho trvalo, než si tu indicii, co "golf" vypustil, spojila. A nechápu, jak si to Anka představovala. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama