Reklama

Reklama

Rákosníček a jeho rybník

(seriál)
  • Československo Trsteniarik a jeho rybník

Epizody(13)

Obsahy(1)

Druhý z řady příběhů o Rákosníčkovi. Svými radami a vynálezy se Rákosníček snaží pomoci obyvatelům rybníka Brčálníku. Předchází jí Rákosníček a hvězdy (1977) a bývá rozdělován na samostatnou část Rákosníček a povětří, ve které se Rákosníček snaží vyrábět počasí. (berg.12)

Recenze (87)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Klasický večerníček namluvený příjemným hlasem Jiřiny Bohdalové. Mám na něj pěkné vzpomínky. :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Půvabné příběhy, Rákosníček pomáhá kde je tomu zapotřebí, takže obyvatelé Brčálníku - ti slušní - nemají důvod si na tak dobrého souseda stěžovat. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Rákosníček a jeho rybníček. Kousek od domu mám rybník a když jsem kdysi chytal ryby, tak zrovna v televizi běžel tento večerníček a já hledal někde na břehu Rákosníčka, bohužel neúspěšně. Je to další z řady povedených pohádek pro děti. Roztomilý je hlas Jiřiny Bohdalové. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

No co bych vám o sobě mohl napsat? Sympaťák, přátelský mající rád všechno a všechny :-) Já a můj rybníček Brčálník vás vždy rádi uvidíme! :-) ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Bohdalová jako herečka nic moc, ale kresleným postavičkám uměla hlas propůjčovat opravdu geniálně. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -4* v dětství byl Rákosníček jeden z mých oblíbenějších večerníčků, a to nejen díky skvělému nadabování od Jiřinky Bohdalové, ale i milé animaci od plodného Zdeňka Smetany. Asi pro dnešní mláďata je to málo akční, ale určitě vhodnější než mnohé jiné pohádky. Sice moc poučení tam nenajdou, ale je to plné dětské fantazie. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

zette 

všechny recenze uživatele

Skvely dabing Bohdalove Rakosnicka uplne ozila, jinak me ale tento vecernicek nebavil ani jako dite a ani jako dospeleho... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jsou tu díly, které nemají chybu, ale i několik, kdy jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. K té velké jízdě mezi hvězdami se Rákosníček a jeho rybník opravdu přirovnat nedá. 80% ()

Reklama

Reklama