Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svůdná Carmen lehkomyslně flirtuje s důstojníkem Josém. Protože je sice andělsky krásná, ale také ďábelsky prohnaná, Josého si zcela podmaní a pak ho vydá mukám žárlivosti, kterým vznětlivý muž nedokáže dlouho vzdorovat. Pro ženu pochybné pověsti, kvůli které opustil počestný život, zradil dobré a poctivé jméno a zahodil slibnou budoucnost v armádě, je ochoten i vraždit...

Slavná novela Propera Mériméea nepřestává filmaře inspirovat. Strhující příběh lásky a žárlivosti se již stal předlohou více než 60 filmům. Nyní nastal čas pro novou Carmen nabitou divokou vášnivostí, spalující touhou a také moderní vizuální stránkou, kde není místo pro puritánství.

Titulní roli ztvárnila populární španělská hvězda Paz Vega (Sex a Lucía/Lucía y el sexo, Mluv s ní/Hable con ella, Novo, Druhá strana postele/El otro lado de la cama). Po jejím boku exceluje jako José Leonardo Sbaraglia (Intacto). Výtvarnice kostýmů Yvonne Blake získala za svou práci nejprestižnější španělskou filmovou cenu Goya. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej film, který je spíše erotický než romantický. K tomu s menšími prvky historie Španělska. Paz Vega je nádherná a i dobrá herečka. 4* ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Paz Vega má fakt pěkný kozy. Žádné další poselství, natož filmové kvality odhalená a nadržená Carmen neskrývá. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Paz Vega je krásná a ochotně se svléká prakticky v každém filmu (což mi rozhodně nevadí), Leonardo Sbaraglia je taky celkem v pohodě. Pokud mezi nimi fungují nějaké emoce, tak možná žárlivost či nenávist, ale rozhodně ne láska. Carmen si s Josém hraje jak kočka s myší a pobláznění Josého je také stěží pochopitelné. Prostě tady chybí přesně to, co hlásá český distribuční podtitul – poněkud zvláštní přístup, jak tento fakt ještě více zviditelnit. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Carmen s tím chlapem zametla takovým způsobem, že začínám závidět homosexuálům jejich orientaci. Pravdou je, že lze jen těžko pochopit co dokáží s chlapem udělat jedny dokonalý kozy. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama