Reklama

Reklama

Karetní hráč

  • Itálie Il cartaio (více)
Trailer

Obsahy(1)

Italský hororový mág, režisér Dario Argento, přichází s další temnou hrou. Tentokrát doslova. Neznámý zvrhlík nabízí na internetu morbidní variaci na poker. Hraje se vždy o život krásné dívky. Vyhraje-li hráč na druhé straně sítě, bude propuštěna. Vyhraje-li její únosce a pořadatel hry, dívka umírá velmi krutou smrtí. Hádejte, kdo má asi větší štěstí. Dostanou ho dva ambiciózní poldové dřív, než stačí z rukávu vytáhnout full house a zaživa vypreparovat další oběť? (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dario Argento sa v novom tisícročí ani nesnaží nejako zaujať, spolieha sa na svoje meno a prestíž, ktorú si vydobyl svojimi majstrovskými dielami zo 70. a 80. rokov. Ale to nestačí. A ak si do svojej filmografie bude pridávať takéto len tak tak priemerné kúsky, bude si tu svoju prestíž musieť zachraňovať. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Televízne lacný thriller s jedinou dobrou (prekvapivou) scénou a jednou dobre zahranou postavou (mladý Remo). Globálne ale jediné, v čom je snímka menším fiaskom než predchádzajúci Argentov opus Vrah prichádza v noci, je fungujúca logika. Zvyšok je iba odstáta voda na zaliatie polomŕtvych kvetín. Neobťažujte sa a radšej si pustite dejovo podobnú, ale technicky kvalitnú a v závere vyhrotenejšiu Smrť On-line. ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem si nemyslel, ze dam mistrovi ODPAD, ale tento "majstrstyk" si ho zalouzi stejne jako KillBill. Detektivka to neni - vrah se prozradi pri prvnim vstupu na scenu, thriller to neni - zadna atmosfera, hudba - to je masakr sam o sobe - nedivim se, ze to hlavni hrdinka nevydrzela a musela tomu radne zatnout tipec, dialogy - proti tomu je i Battle Royale 2 scenaristicka spicka - a propos - scenar: ten se Dariovi vetsinou podela tesne pred koncem, ale tady je to hruza uz od prvniho zaberu v policejni kancelari plne laptopu. Baby - to je taky hruza naprosto se vymikajici doposavadnim vysokym standardum - zrejme museli delat casting v nejakem second handu - tfuj! Hrat poker na takove urovni jako se snazi vsichni zucastneni hazarderi by nejspis dokazal i chovanec Jedlickarny. No a vrazdy a nechutnosti? Skoda reci... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som odkladal roky a to kvôli prečítaní obsahu, ktorý ma vobec nezaujal. Ale vedel som, že raz si toto Argentove dielko budem chcieť pozrieť a práve teraz nastal ten správny čas. Ja netvrdím, že je to nejaký zázrak, ale videl som od Argenta toho už veľa a tak u mna sa až o takú tragédiu nejedná. Mne menej ako tento sadli, napríklad taký Vrah prichádza v noci alebo Čierne okuliare. Film celkom v pohode ubieha a aj keď sa vrah dá uhádnuť o dosť skôr, tak film ma dosť svižne tempo a to si vždy cením, žiadna zívačka z mojej strany nehrozila. Ide i o dosť originálny námet a aj keď to pán režisér mohol viac zdramatizovať, tak niektoré sceny mali hustú atmosféru i vypätie. Ako som už napísal, že sa nejedna o Argentov skvost, tak podľa mna sa nejedna ani o prepadák, slabé 3*. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Římská kriminálka se po odpoledních baví pokerem o lepé děvy, za zády jim funí irčanský policejní ochlasta, neb první oběť byla Britka, a k vykutálené partičce se přidává mladičký gambler, aby to úchylovi za klávesnicí pořádně natřel. Nebýt dvou opravdu povedených scén (honička po domě + koleje), neodpustitelných detailů těl obětí, vtipného námětu a téměř 8-bitové tucárny za tím vším, nedokoukala bych to. No a navíc jsem čekala brutus horrorus a ona je to nakonec krimoška říznutá thrillerem. I když docela originální, lehce nestandardní a atmosférická. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu měla původně hrát režisérova dcera Asia Argento, nakonec roli odřekla kvůli příležitosti režírovat v USA vlastní film Srdce je zrádná děvka (2004). Kvůli tomu se s ní režisér několik let nebavil. (BoredSeal)
  • Do jedné z vedlejších rolí (unesená dcera vrchního komisaře) byla obsazena dcera režiséra Daria Argenta Fiore. (SOLOM.)

Reklama

Reklama