Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Dva myšketýři (S01E65)

(epizoda)
  • USA The Two Mouseketeers

Obsahy(1)

Tento díl seriálu TOM A JERRY je stylizován do doby francouzských mušketýrů. Kocour Tom má za úkol chránit připravený slavnostní stůl plný jídla pod hrozbou gilotiny. Ten se rozhodnou vzít útokem mušketýři, myšáci Jerry a jeho malý kolega Nibbles. (-Ravee-)

Recenze (13)

Matty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dumasova klasika je parodována pouze názvem, ač je děj situován do Francie 18. stol., více než o šermířské souboje jde o kus dobrého žvance. K nejrozkošnějším patří momenty s Jerryho malým kamarádem Tuffym (obzvlášť jeho “touché“) a pointa pak kapku drsnějším způsobem rekapituluje, co máme na příbězích Toma a Jerryho nejraději. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ač jsou Hanna s Barberou známi jako animátorští šprýmaři, závěr této francouzské odysei je zatraceně temná a šokující záležitost... „C´est la vie!“ ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Z myšketýrů mám hluboké trauma a trvalé následky v podobě silných antipatií vůči Jerrymu. Na každý pád je to ale jedna z nejlepších epizod... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom, Jerry a jeho malý myší kolega soupeří tentokráte v dávných dobách ve Francii a jejich bojištěm je stůl s opulentní hostinou. Akorát ten konec byl celkem drsný, vzhledem k tomu, že to má být pro děti. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádny krátky animák z dielne T&J, odohrávajúci sa v dobe francúzskych mušketierov. Keď malý myšiak (nachádza vo vnútri suda vína) odsekne kus z Tomova chvostu a Tom s veľmi malým oneskorením na to zareaguje (výkrik), tak v tom momente som hotový. P.S.: Nie je divu, že trojica v tomto zložení (T&J + malý myšiak) sa vrátila aj v niektorých neskorších dieloch. Osobné hodnotenie: 94% (*****) ()

Reklama

Reklama