Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (456)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Režijní průměr, dějový (pod)průměr a k tomu navíc akce, jak jinak, průměrná. Střih je děsivý, zcela náhodný a aktivně iritující. Koukatelnou záležitost z toho dělá pouze "The Rock" a několik málo vtipných momentů. Kdyby tvůrci trochu více šlápli na plyn a zkrátili stopáž, tak to mohl být solidní pokus o novodobou variaci na Honbu za diamantem. Bohužel tak neučinili a výsledkem je nezajímavá a, hádejte co přijde za slovo, průměrná podívaná. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický old schoolový akčňák, kde právem symbolicky předává Arnie žezlo The Rockovi. U béčkového akčního filmu snad člověk ani nečeká přílišné logické postupy, ale akci a nějaký sem tam humor nebo hlášku, což je zde splněno do puntíku. v určitých chvílích film trochu drhne, ale celkově jde o příjemnou zábavu. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná a chutná blbinka s velkým , která šmakuje tu hůř (dětinský humor), tu líp (nářezová akce se skvělou choreografií) a nezanechá žádné trvalé následky. Berg je režisér, k němuž pravděpodobně bude brzy napevno přivařen přívlastek "akční", protože to nejlepší ze sebe vydává právě tehdy, když vzduch čeří pěsti, kulky či čepele. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

"Bav se", říká Velký Arnie v cameo roličce na začátku filmu. To sice patřilo Rockovi, ale i já jsem si tento film pěkně užil. Klasická akčnárna ve stylu osmdesátých let s výborně udělanými bitkami, ale semtam trochu chaoticky nasnímaná. Vůbec kamera se snaží tvářit za každou cenu strašně cool a sem tam to opravdu hodně štve. Příběh je plný všech klišé tak tipických pro podobné filmy. Postava , kterou hraje The Rock je absolutní kladas, jako by vypadnuvší z Rychlých šípů. No ale Vítejte v džungli je přece jen komedie která má za cíl pouze příjemně zabavit. To plní beze zbytku. Herci sympaticky přehrávají a sem tam i zparodují (chtěně) obvyklé klišé. Akce je taky dost. Tak proč ne. Spíše 70%. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

super badass Johnson, většinu času otravný Scott, pěkná Dawson, slizký a zaslepený Walken. A Bergův cit pro výbornou stylovou choreograficky vytříbenou akci a tentokrát pohodový příběh. Proč ne? Nečekal jsem nic víc, nečekal jsem nic míň. Akční chutovka tak, jak má být. Rockův závěrečný výstup naprostá paráda, za zmínku stojí i akce v baru. Welcome to Helldorado ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Jako koordinátor kaskadérů a soubojů na filmu pracoval Andy Cheng, který byl také režisérem druhého štábu. (Rominator)
  • V jedné scéně dostane Beck (Dwayne Johnson) řetízek a dá si jej na krk. V dalším záběru jej ale nemá. (Terva)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama