Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (456)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Režijní průměr, dějový (pod)průměr a k tomu navíc akce, jak jinak, průměrná. Střih je děsivý, zcela náhodný a aktivně iritující. Koukatelnou záležitost z toho dělá pouze "The Rock" a několik málo vtipných momentů. Kdyby tvůrci trochu více šlápli na plyn a zkrátili stopáž, tak to mohl být solidní pokus o novodobou variaci na Honbu za diamantem. Bohužel tak neučinili a výsledkem je nezajímavá a, hádejte co přijde za slovo, průměrná podívaná. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po dvadsiatich rokoch som si to dal znova a je to stále super akčná záležitosť. The Rock nie je taký macko ako v neskorších filmoch, ale rola mu perfektne sedí, tak ako aj Stiflerovi, či Rosario Dawson. Peter Berg to očividne natáčal s chuťou, humor, kamera a akcie sú aj v dnešnej dobe vynikajúce a záverečná bodka - hrom a blesk tiež nemá chybu. 75% - 4* ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Kombinácia "The Rock" a mister "Stifler" ma úplne dostala. Obaja boli super. Už dávno som sa tak nepobavil ako tuto. Rock dokáže zahrať drsného chlapíka, tak ako Stifler komedianta. Ľahší scenár, skvelé akčné scény, hudba, kamera.. no proste film, na ktorý sa rozhedne nezabúda. Týmto snímkom ma Peter Berg úplne dostal (zobal som mu to z ruky, ako malý chlapec). Úplne skvelé zladenie komédie s akčnými prvkami, ktoré su úplne famózne. Spoločnosť okolo Muscle Fitness (má veľký vplyv na najväčšie spoločnosti zaoberajúce sa zdravou výživou,doplnkami a ich celebritami) vyhlásila tento snímok za najlepší akčný film roku 2003. Určite nejide o žiadne "B", ale o zlom ako pre pána Berga tak aj pre hercov. Tento film má doslova ohúril a Peter Berg si u mňa šplhol... ehm (brať s rezervou, písal som to ešte ako mladý chlapec) 8/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harry Gregson-Williams: 1. Coming Down - Harry Gregson-Williams ,2. The Booze on the Grind ,3. The Jungle ,4. The Compound ,5. The Jeep Rental ,6. The Kontiki ,7. The No Breaks ,8. The Bar Fight ,9. The Journey Ends ,10. The Monkeys & Rebels ,11. The Massacre ,12. The Deal ,13. The Mutizone Attack ,14. The Long Walk ,15. The Little Swim ,16. The Gato ,17. The Kolabos / Marianna Escapes ,18. The Lock Down the Town ,19. The Get It On ,20. The Bus ,21. The Guns ,22. The Whip Fight ,23. The Hatcher's End ,24. The It's On , ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Klasická šablona - máme mužného, nabušeného svalovce, ze kterého tryská testosteron, tak k němu šoupneme nějakého otravně užvaněného šaška, aby ta jeho mužnost a testosteronovitost ještě víc vynikla. A nebo radši dva, druhého se skotským přízvukem. K tomu pěkná kost, jeden výrazný záporák, atraktivní pralesní exteriéry, bitky, vtípky, střílečky... a je hotovo, dobrodružná komedie jedna báseň. Přístupno pouze do 12ti let. Kdyby to aspoň skončilo švédskou trojkou s Rosárií v džungli... ale ten strašlivě slabý konec mě znechutil. Nicméně za Dwayna, za Christophera, za Rosarii i za Arnieho dám třetí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Jako koordinátor kaskadérů a soubojů na filmu pracoval Andy Cheng, který byl také režisérem druhého štábu. (Rominator)
  • Hatcherovi (Christopher Walken) žoldáci používají na svou dobu poněkud archaické ale kvalitní zbraně a to pušku M14, odstřelovací pušku SVD (Dragunov), kulomet BAR a na vozidlech kulomet MG42. (JohnSmith)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama