Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael zprostředkuje setkání svého kamaráda Stanleye a krásné Diany, která se právě rozešla s přítelem. Stane se ale něco nečekaného. Nešťastnou náhodou Stanley narazí na bezdomovce Phila a už se ho nezbaví po celý zbytek noci... ani na schůzce. Žádný čas o samotě, žádný intimní rozhovor, jenom Phil... třetí kolo u vozu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

monolog 

všechny recenze uživatele

není to sice nic úžasnýho, ale ty tři dávám kvůli některým vlaastnostem, který máme s hlavním hrdinou společné. oba jsme stydlivý v určitých situacích, aneb jsme nesmělý, ale léčíme se. jinak prostě obyčejnej film. mlhavě vím, o čem to bylo, ale nijak mě to nezaujalo. mimochodem, role Bena Afflecka mě dost pobavila. Možná už konečně našel své archetypální postavy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro slušně vychovaného joudu je snadné zamilovat se do sexy nadřízené a zároveň naprosto nemyslitelné, aby svou náklonnost řešil jinak, než ruční prací večer pod peřinou. Ve filmu je však možné všechno a tak může opět vzniknout ten nejohranější příběh, který alespoň na hranici průměru vytahuje osobního vztahový trenér a zábavné kurzovní sázky kolektivu na to, jaké časové, kontaktní či jakékoli jiné mety je schopen Stanley dosáhnout. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková škoda, ze začátku to byla prostě neskutečná řežba, kde byl naprosto úchvatnej Ben Affleck a scéna, kdy Luke Wilson odchází z práce a následně má jet pro Denis Richards byla ultimátně brutální, jenže bohužel po vstupu somráka do filmu zábavnost dosti poleví, sice je to pořád skvělý, ale už ne tak jako to bylo na začátku, kdy bych tomu fláknul 5* a ještě bych bušil do kompu, aby mi nabídnul šestou. Ale Denis Richards je stejně kočka ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je to jen můj pocit, nebo se Denise Richards tváří všude stejně? Až mám někdy pocit, že má chudinka problém s mimickými svaly.. Přesto je na druhou stranu jediným důvodem, proč vydržet celých devadesát minut filmu. I když jde bohužel jen o fyzický aspekt. Jinak si troufám říct, že účast několika herců (hlavně duo Affleck – Damon) se na filmu podíleli jen z čistého přátelství k režisérovi, producentům nebo z momentálního pominutí mysli. Provařený příběh je nejen nudný, ale místy i neuvěřitelně amatérský!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Žádná katastrofa se nekoná, rozhodně jde o mírně netradiční romantickou komedii, ve které má jeden trouba docela štěstí že jde na rande s Denise Richards. Ben Affleck jako mentor a zároveň bookmaker je skvělý. Menší roličku expřítele si zde střihnul Matt Damon. Luke Wilson je opět neskutečně prkený. Naproti tomu filmu dodává kouzlo Jay Lacopo. Takže asi tolik. 60% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, který z těch dvou trapáků v hlavních rolích (Luke Wilson a Jay Lacopo) mi vadil víc, Ben Affleck vypadal jako když tam je jen sám za sebe, humor ubohý až žádný. Na stranu pozitiv dávám zhruba dvouminutový štěk Matta Damona, který mě celkem pobavil, a hlavně Denise Richards za to, že se alespoň na něco v téhle ptákovině příjemně koukalo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trošku utahaná komedie. Ne, že bych se nezasmál, ale trochu mě mrzelo zjištění, že valná většina vtipů se děje mimo hlavního hrdiny, který prakticky není původcem (nebudeme-li počítat jeho tahounství příběhu) sni jednoho. Nakonec vás pobaví film jako celek, ne nějaké výrazné vtipy. Denise Richards nehraje, Luke Wilson je přesně ten trouba, kterého mu předepisuje scénář, navíc to mezi nimi vůbec nejiskří, mnohem více jisker lítá ve druhé půli mezi Affleckem a Melissou McCarthy, ti, co se týče romantiky, jim ten film ukradli. 2.5* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Herecké trio mě nalákalo a po konci filmu mě zradilo. Možná jsem čekal něco více, ale tak hloupý a naivně předvídatelný film? Další z řady romantických "komediích", kde kluk chce jednu vysněnou holku. Musí to být vždycky tahle neskutečně hloupě naivní?? ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Film se podle debilního českého názvu tváří na první pohled jako přiblblá romantická komedie na sobotní odpoledne, ale ve skutečnosti je to docela příjemná romantická komedie na sobotní odpoledne se zajímavým nápadem bezdomovce, který vám celou dobu leze na nervy, ale nakonec se z něj vyklube fajn chlapík, kterej pomůže sbalit sympatickýmu Lukovi Wilsonovi Denise Richard (, která je jak jinak než sexy). Potěšil štěk Matta Damona v podobě zhrzeného milence, který nejdřív dělal ramena a pak trapně brečel bezďákovi na rameni. Vše řečené by však stačilo jen na tři hvězdičky, nebýt obohacení nudné divadelní hry "improvizovanou" řečí o chlebu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to ľahká romantická komédia v celej svojej kráse. Dej plynie vo veľkom tempe, postavy sú zapamätateľné a príjemné sa na to pozerá. 6/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Luke Wilson má rád zvláštní filmy (nebo v nich alespoň často hraje). Ani tentokrát z toho nebyla obyčejná, ale přeci jen trochu divná romantická komedie. Dal si rande s krásnou kolegyní (vypečeně hezká Denise Richards) a celý film se točí kolem jediného večera, kdy zažije několik bizardních situací, potká hodně zvláštního bezďáka a hlavně dokáže dívku získat na svou stranu. Zvláštnost tohoto filmu je nepopsatelná. Podobný pocit jsem měl např. u Takové zvláštní rodinky, Alexe a Emy nebo Miláčku, vrať se. Také to byly dobré, ale poněkud jiné filmy. A ve své podstatě je to dobře, že se tyto filmy liší od klasických sladkobolných romanťáků. Takže hlavu vzhůru a hurá na rande. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Fyzická krása Denise Richards stojí za námahavou výdrž u snímku, ale co bych pro potěchu svého ducha neudělal. Jsem prostě romantik každým coulem. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Těch plusů tu vidím dost: 1) bavil jsem se, 2) Denise, 3) zajímavě "špatná" kamera dodala realismus. Nepřekvapilo by mě, kdyby tohle byl jeden z těch případů, kdy někdo uznávaný (dnes tak činí Scorsese nebo Tarantino) označí tuhle (do té doby zoufale průměrnou) romantickou komedii za výjimečný počin, a ostatní pak budou měnit hodnocení a vykřikovat, že oni tu kvalitu vidí také. :) ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě roztomilý a vtipný film. Příjemně jsem se u něj zasmála. Není to nic složitého, na oddych úplně super. ()

rostlinka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u filmu takhle nenudila. Nutkání to vypnout jsem překonala, ale že by to stálo za to se říct nedá. Naprosto nesmyslné dialogy, nelogičnost, nesympatické postavy. Viděno s dabingem a aby jeden dabér namlouval 3 postavy, tak to je trochu úlet, ne?! ()

Reklama

Reklama