Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gypsy Moon (Lena Headey) je ve dne spisovatelkou, ale když padne noc, vydělává si jako burleskní tanečnice. V sousedství se stane velká tragédie, je brutálně zavražděna celá rodina, kromě malého chlapce se psem. Ukrývá se, jeho život je v ohrožení. Gypsy si uvědomuje, že je jediná, kdo může pomoct a riskuje vše, aby chlapce zachránila. Ocitnou se na útěku před zločineckým bossem Jackem (Sam Worthington) a jeho hrdlořezy. Shodou okolností  je Jack její bývalý, což situaci neusnadňuje. Gypsy je zoufalá, ale musí je dostat do bezpečí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zase také peklo to nie je. Road movie o žene a chlapcovi na úteku pred parchantami, ktorá ich celý čas naháňajú. Občas si dajú pauzu a hlavná hrdinka si s hlavným záporákom zašuká a potom sa naháňajú ďalej. No proste trochu WTF. Vidno, že to napísala žena, takže nejakú logiku v tom filme netreba hľadať. ˇustredná dvojka je ok a postupne sa medzi nimi vyvinie pekný vzťah. Záporáci sú ale fakt k smiechu a ešte pár takýchto filmov a Worthington má nadobro po kariére. Jedine, žeby natočil ďalších štyroch Avatarov. Ale tomu, že vzniknú neverí nikto, hehe. 4/10. ()

Nikol45 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení tady jsem se rozmýšlela jestli si film vůbec mám pustit. Když si odmyslím ten hrozný dabing a chvilkama nesmyslné scény, tak můžu s klidem říci, že to zas tak hrozné nebylo. Nenazvala bych to thrillerem, ale spíše lehkou krimi. Dávám slabší 3* a za odpad bych to určitě nepovažovala. Hold jsou zde náročnější diváci. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

9 guliek. Niekto by si mohol myslieť, že to je nejaké stretnutie 4 chlapov a Hitlera, lebo to dáva dokopy 9 gulí, ale námet je úplne o inom. Spisovateľka s úžasným menom Cigánsky mesiac sa rozpráva s malým chlapcom ako s dospelým, hovorí mu o znásilnení, o vraždách a tak. A z neho sa postupne stáva hrdina. Herec Vasquez má síce 14 rokov, ale vývinovo pôsobí ako osemročný. Tupé dialógy, ktoré by ste od zrelej ženy v komunikácii s chlapcom neočakávali, sa striedajú s hereckou hystériou a keď sa pozriete na tie známe tváre, je vám jasné, že skoro celý rozpočet šiel len na ich gážu. Tým pádom automaticky museli vybrať režisérku i scenáristku v jednej osobe, ktorá bola vytiahnutá z nejakého výpredaja. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Bezducha balada napsana Diane Warennovou. Hloupy, neoriginalni thriller. Tezka podivana od zacatku do konce. Je to predelavka kultovniho filmu Gloria z roku 1980, kde pani ochranuje sestileteho drzeho spratka.  V tomto filmu nic neni, jen dvojice solidne hrajicich hercu, kteri cekaji na vyplatni pasku. Dozvite se moudra jako "Laska je casto jen bolest. Koukala jsem na stromecek sama". Film je mozno popsat jako hromada kousku, ktere do sebe nezapadaji. Dean Scott Vasquez hraje nesnesitelneho teen spratka. Spisovatelka mu taktne rekne "nikdo nebude chtit dite, ktere nedokaze drzet hubu". Radsi o destivem dni bezte nekam zapijet precliky pivem. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak nejdříve jsem si myslela, že je to remake filmu "GLORIA" (se skvělou Sharon Stone) akorát se strašně přehrávající Lenou a příšerně nesympatickým spratkem. Pak to ovšem začalo mít díry v ději a začalo to být naprosto nesmyslné a úpa debilní. Nicméně v noci ten den nic jiného v telce nedávali, tak jsem to holt vydržela až do hořkého konce. No co už. Za mě  tupých 35% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama