Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Až na povedený úvod nemastný, neslaný a hlavně od začátku až do konce průhledný thriller dokonale zabíjející svůj relativně zajímavý námět a sice vraha osvojujícího si identity svých obětí. Kdyby byl film nahlížen z jeho perspektivy a divák viděl, jak si oběti vybírá, studuje a přejímá jejich život, mohlo to o něčem být, jenže těchto okamžiků je tu naneštěstí jen pár. U thrilleru podle knížky očekáváte alespoň nadprůměrnou inteligenci, ale má zkušenost, např. s JAKO PAVOUK, který jsem vypnul po patnácti minutách, je spíše opačná a rozhodně nečekejte dalšího SBĚRATELE KOSTÍ. Angelina Jolie polehávající na místě činu je až nechtěně komická, ukoktaný Ethan Hawk zase velmi, velmi otravný a starý dobrý Kiefer se na plátně neohřeje snad ani pět minut. Zbytek hereckého ansámblu posbíraný ze všech znamých hollywoodských francouzů s výjimkou Jeana Rena (Niemans z PURPUROVÝCH ŘEK asi nemohl hrát druhé housle v takové sračce) je hlavně díky špatně napsaným postavám nevýrazný jako celý film. Nechci tu slintat nad Angelinou Jolie, tím spíš že se mi nikdy nelíbila, ale z tohohle filmu si nakonec budu pamatovat jen ty její odhalené kozy. Nevím proč, ale byly pro mě až surrealistickým zážitkem. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo snažil kopírovat již stokrát okopírované. Tvůrci se alespoň mohli vyvarovat nejrůznějším klišé, ale i přesto, že na filmu nakonec pracovali čtyři scénáristé, se jim to vůbec nepodařilo. Samozřejmě bylo hlavním účelem snímku překvapit obecenstvo, což se mu možná u méně bystrých podařilo, u všech ostatních však twist pohořel. Zloděj životů má jediné štěstí, a tím je Angelina Jolie, na kterou se dá alespoň dívat. Navíc, nebýt poslední patnáctiminutovky, asi by to hodnocení sama na tři hvězdy vytáhla. Škoda, tenhle donekonečna louhovaný sáček čaje mi po sté a první už nechutná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Po první scéně je člověk natěšený, protože by to mohlo být něco skutečně dobrého, napínavého, ale ono se z toho napětí záhy vytrácí, protože divákovi je hned jasné, koho vlastně hledají. Nic na tom nemění ani twist v závěru, který byl stejně průhledný. Jen ta nahá Angelina to vytáhla na těch pár procent. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že som mal vážnu nehodu (= videl som otrasný triler ZBERATEĽ KOSTÍ), musím tento druhý pokus Angeliny Jolieovej (o pátranie po sériovom vrahovi) hodnotiť kladnejšie (ale nie o veľmi). Celé je to ale stále akési čudné, začínajúc hrdinkinými vyšetrovacími metódami (čo to malo akože byť?), pokračujúc svojským prejavom Ethana Hawkea, končiac až u rozpakov, ktoré vzbudzuje prítomnosť Kiefera Sutherlanda (v čase premiéry ZLODEJA ŽIVOTOV bol oživený úspešným seriálom "24" a divákom bolo podozrivé, že sa prvú hodinu takmer neukázal na plátne). Zákerný - no relatívne atmosférický - psychologický triler Made in Hollywood. Plný kvázi šokujúcich prekvapení a jedného prebodnutého tehotného ženského brucha. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)

Reklama

Reklama