Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

kareen 

všechny recenze uživatele

Polovina komických situací je postavena na tom, že pravěcí lidé předjímají zvyky a chování dvacátého prvního století, ta druhá pak na přitroublosti všech zúčastněných. Není to nic nedívatelného, no v mém případě převládala spíš nezúčastněná nuda. Našlo by se tam pár ucházejících kameňáků, ale obecně mi tento druh humoru zas tak moc neučaroval. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

RRRrrrr!!! je na jednu stranu neskutečně stupidní, nechutná, ale na druhou stranu vtipná a nápaditá komedie, která obsahuje spoustu šíleností. Soupeření o šampon, strach z noci, švadlena kytaristka, šéfova "pěkná" žena, ondulované vlasy, "-muti", Kameni atd. Další Funés či Drž hubu! to rozhodně není, nicméně stojíte-li o nevinnou oddychovku na odpoledne, neváhejte a urrrrrrrčitě to zkoukněte. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak primitívne až je to smiešne, aspoň pre mňa, pretože ako tak sledujem niektorých znechutených užívateľov, tak asi tomu neprišli na chuť ako ja. Takmer všetky hlášky z filmu ovládam, proste sa mi vryli do pamäti lebo také somariny ako koňomut a housmuťátka som ešte nikde nepočula, a takéto žvásty si zapamätá proste každý, kto venoval filmu pozornosť a netváril sa pritom akoby jedol citrón. Ach, nebe! 4* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Snímek prostého, ale docela vtipného, názvu RRRrrrr!!! se mi jevil jako nápady našlehaný dobrodružný film. Brzy jsem ale zjistil, že o žádné dobrodružství z pravěku se tolik nejedná a hraje se především na vtip. Tím se děj uzavírá. Skoro bych se nebál říci, že požírá, jako had zakousnutý do svého ocasu. Smyčka nad humorem se stahuje a stahuje. Problém je totiž v tom, že když film nemůže nabídnout nic než humor, nemá žádného záchytného bodu, o který se divák může opřít, když mu specifický (a zde velmi - tak trochu montypythonovsky, ale po americku - ano, po americku) humor nesedne. Zrovna tak jako mně. Šavlozubá zvířena pobavila, stejně jako mnoho dalších gagů, čím originálnějších, tím lepších, ale celkově mi oči od slz smíchu docela vysychaly. Úplné mlácení hlavou o zeď v záchvatech smíchu asi mít nikdo nebude. Ale to se dá oželet. Říkejme tomu od teď netradiční usměvný fantasy film. Trochu člověk zapláče, pokud bude čekat na takový ten humor, který je vlastní klasickým francouzským komediím, ten známý francouzský humor. A Depardieu jako Obelix z Namibie to zrovna dvakrát nezachránil. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

To je mega koňomutina! :D:D:D Ok, beru to, že né každý to pochopí, není na to správně naladěn, ale dávat tomu odpad? Vždyť ty hlášky jsou legendární a pokud se někdo začne bavit na téma komedii, kdykoliv si každej vzpomene na dRRRrrrsnou koňomutinu :D Je to kultovní, je to zábavný a ty hlášky jsou prostě luxusní. Káááámen! :D Já se dokonale bavil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Kudrnáč (Pef Martin-Laval) poprvé spatří Guy (Marina Foïs), opírající se o strom, lze si všimnout, že má vzhledem k době nelogicky vyholené podpaží. (chleba24)

Reklama

Reklama