Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

lesumir 

všechny recenze uživatele

To je mega koňomutina! :D:D:D Ok, beru to, že né každý to pochopí, není na to správně naladěn, ale dávat tomu odpad? Vždyť ty hlášky jsou legendární a pokud se někdo začne bavit na téma komedii, kdykoliv si každej vzpomene na dRRRrrrsnou koňomutinu :D Je to kultovní, je to zábavný a ty hlášky jsou prostě luxusní. Káááámen! :D Já se dokonale bavil. ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

No to je vrchol..... Proč já jsem vlastně na to koukal... Aha už vím... Původně jsem nechtěl tenhle hnus ani okomentovat, ale z druhé strany po shlédnutí tohohle paskvilu jsem neuvěřitelně (v rámci duševního vzpamatování) rychle prošel pro mě obtížné 3 levely DOOM 3, za což musím tvůrcům tohoto filmu poděkovat... A všem doporučuji pokud se chcete na tenhle film opravdu podívat a jak trapný je G.Depardieu nainstalujte si na PC nějakou RPG hru... Fakt to zabere... Ještě, že jsem na to nešel do kina, pak bych musel navštívit místo střelby nějakou nálevnu.... :-( ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Stupidní kravina po všech stránkách. Primitivní děj bez nějakého pěkného nápadu zůstal pouze primitivním dějem. Herecké výkony z doby kamenné. Mnozí z herců mě svým trapným vystupováním úplně lezly na nervy. Ano, byli tam pokusy o vtipy, ale opravdu jen pokusy. Scénář psalo asi nějaké děcko a jeho o rok starší seorozenec udělal hudbu. Za mě 30% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak primitívne až je to smiešne, aspoň pre mňa, pretože ako tak sledujem niektorých znechutených užívateľov, tak asi tomu neprišli na chuť ako ja. Takmer všetky hlášky z filmu ovládam, proste sa mi vryli do pamäti lebo také somariny ako koňomut a housmuťátka som ešte nikde nepočula, a takéto žvásty si zapamätá proste každý, kto venoval filmu pozornosť a netváril sa pritom akoby jedol citrón. Ach, nebe! 4* ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Ten ovcemut vypadá bez srsti jako prasemut". Co vám budu povídat. Hovadina je to podle mě neskutečná, ale mělo to něco do sebe. Rozhodně nejsem ten typ, co uvidí chlapa s exkrementem na hlavě a začne aplaudovat ve stoje na znak uznání a obdivu nové módy. Ale také nejsem typ, co by dával okamžitě odpad a ohrnoval nad tím nos. Pár veselých momentů tam bylo, a i když je to prvotřídní hloupost, tak jsem to dokoukal až do konce bez jakýchkoli problémů a následků. 40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Všechna zvířata ve filmu mají kly, s výjimkou opic. (Milan25)

Reklama

Reklama