Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 004)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já proti tomuhle filmu nemám vůbec nic, protože dle mého názoru obsahuje hlášky a scény na které nikdy v životě nezapomenu. Sice je to neskutečně praštěné a pitomé, ale na druhou stranu mě fascinuje, jak moc lidí mu tady dává odpad, protože si to vůbec nezaslouží. Je to magořina, to určitě, ale neřikejte mi, že jste se tomu Carefouru nezasmáli, minimálně. Účel filmu je být praštěný a vůbec se tím netají. Alain Chabat točí praštěné filmy. On má sice jen dva (praštěné), tento a Asterixe s Obelixem, ale popravdě se na oba znovu a rád podívám, vypnu a jednoduše se budu bavit. Vždyť u jeho filmů to ani jinak nejde, a proč nad tím vůbec přemýšlet, když cíl je hlavně se pobavit? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $54,361Tržby Celosvetovo $13,315,054║ Žiadna veľká sláva. /15%/ ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ále, jděte všichni s tou kritikou někam do Mensy (parchanti jedni, neprojít o dva body... vždyť dva body přece nejsou tak moc... to to nemůžou přehlídnout?...). Já se málem udusil smíchy ("Tak tam fakt měla být díra." :o))) nebo "Když mi do večera nedáte ten recept, tak se zabiju." Bože můj, F-ing hilarious!). RRRrrrr!!! ke konci docela ztrácí tempo, to je fakt, ale to se dá úplně jednoduše napravit tak, že ho zapnete zase pěkně od začátku. Je prakticky stoprocentní, že při opakování uvidíte scénu nebo hlášku, které jste si prve (a podruhé a potřetí) nevšimli. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::: Moje nejoblíbenější komedie !!! Takže komu se to nelíbí, ať mi prdel políbí !!! Geniální dílo !!!! Nechápu nízké hodnocení !!!! Jste divní, namyšlenci jedni ,-) !!!!! ....... ::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Frédéric Talgorn: 1. Les robins des bois, Alain Chabat & Joeystarr (01:06) ,2. Ophelie Winter feat.Fabolous yeah yeah yeah remix (03:42) ,3. Dadoo feat.Jim Hennesy ding ding (03:33) ,4. Joeystarr feat.Naja la vie comme elle vient (03:34) ,5. Fuck Dat imagine ta tęte (03:14) ,6. Busta Flex gardes les yeux ouverts (02:25) ,7. D.Dy featSpeedbond do you (04:14) ,8. Kamnouze, Jango Jack & Shadie Grrr... (02:50) ,9. Dany Dan feat.MrVegas make the fire burn (03:57) ,10. Capleton, Luckie D., Lexxus, MrVegas, Danny English, Anthony B. mad sick megamix (05:24) ,11. Tiwony & Fefe Typical feat.Naja l'age de pierre (03:37) ,12. Ol Kainry feat.Jango Jack dix mots (04:09) ,13. Toy toy movie (03:32) ,14. kennedy futur (04:07) ,15. Humphrey toi et moi (04:36) ,16. Jeff Le Nerf coeur de la ville (04:04) ,17. Serum ca passe ou ca casse (03:41) ,18. Les robins des bois, Alain Chabat & Joeystarr outro (01:30) ,19. Superbus monday to sunday (02:30), ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Můžu Ti říct krátkou báseň?? "Ach, nebe!" Ta je dobrá. Ten začátek nic moc. Néé, ten je právě dobrej ... Nejdřív jsme chodili po čtyřech, teď chodíme po dvou, jestli to tak půjde dál, zachvíli nebudeme mít po čem chodit ... Zabili kamena! Naše archeologa. Zapózuj si ;o) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Když pustíte z řetězu Alaina Chabata, režiséra Mise Kleopatra, je jasné, že se budou dít věci. Jenže zatímco ve svém předchozím filmu vkládal nebývale originální vtípky do scénáře pevně svázaného předlohou, tady už vlastně jenom vkládá vtípky. Tím pádem se často prakticky nic neděje, jenže když se děje, jsou jednotlivé scény díky svému osobitému humoru natolik originální, že mi téměř praskala bránice. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne tak trapny, jak jsem cekal, ale presto solidni kokotina. Nejvetsi problem filmu je delka, ze zacatku je film docela vtipnej, sice jsou to takovy ty vtipy prehnany, ze jsou tak dementni, az sou nektery slusne vtipny, jenze postupne se tak nak ohrajou a nekdy okolo 50. minuty film prestane bejt vtipnej, takze kdyby trval 70 minut, da se to zvladnout, ale pri skoro 100 minutovy delce to je slusnej problem. Jinak triky jsou az na vyjimky dost divny, ale aspon, ze kulisy se docela povedly a sem tam maj tvurci nakej zajimavej napad. Celkove prumer. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Humor? Zde. Úchylnost? Zde. Trapnost? Chybí. Začíná noc - drž hubu. Nejvyšší čas na umytí vlasů. A jmenuju se KÁMEN - B.L.O.N.D. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

"RRRrrrrrrRR.." "rrrrRRRRRRRR???" "Rr" "RrrrRRrrrr??" "RRRrrrrRR...rrrrrrR" "RRRRRR!!" "rrrrR??" "RrrrRRRrr...rRRrrRRRR" "rrr.." "RRRRrRRrr" "Rrrrrozumím"....promiňte úchyláci z dob oprýskaných kamenů, já tomu nerozumím, naprosto otřesný scénář... tohle je ta nejpříšernější komedie, co jsem kdy viděl, to nemohl dát do kupy člověk!!...šel jsem jednou v nějakým supermarketu kolem dětskýho koutku, nad kterým visela obrazovka a právě pouštěli dětem tuhle sračku...asi aby ty děti zabavily... pět malinkých dětiček na to koukalo, jak ty dva kmeny soupeří o šampón.............(promiňte musel jsem si odskočit se vyzvracet, protože vystavět film na soupeření o šampón...ty vole, zabijte mě radši!!!)...no tak na to ty děcka koukaly a pak jedno asi tříletý poprvé v životě promluvilo a povídá:"To si dělaj kozy, ne??" ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad... dokoukal jsem to jenom proto, že jsem se na to díval s kamarády a nechtěl jsem to vypnout uprostřed. Jedno z největších filmových utrpení jaké jsem protrpěl........ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Šéf chce vědět, kdo ji zabil, aby věděl, proč jsem to udělal." Nedělejme z komára komármuta, vždyť je to jen jedna mrtvá ženská. Ale tady jde o vyšetřování, takže zabilo ji zvíře, rostlina nebo švadlena kytaristka s kyjem? Mně to tedy bylo celkem jedno, protože jsem se trochu nudil, občas styděl za trapné scény a jen párkrát jsem se pousmál. Třeba první útok na šampón se povedl, tvoření technik svádění či koumání nad pastí bylo taky slušné, ale nakonec vyhrálo poučení. Proto už nikdy nebudu budit medvědomuta a když budu chtít vidět komedii z pravěku, tak si pustím o dost sympatičtějšího Cavemana. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný film. Jedna část mého mozku ho vlastně zbožňuje, tak druhá se nestačí divit jak vůbec mohla taková blbost vzniknout..takže geniální kravina. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

I přes pár zajímavých a vtipných nápadů je tohle jen další stupidní komedie. Je opravdu vidět, že režíroval ten samý člověk, co u Mise Kleopatra, ale právě ta si ještě udržela jistou laťku vkusu, kterou tenhle film zdaleka překročil. 90% je pro mě naprostý odpad a těch pár kladů to nedokáže zastínit. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Brutálně originální a silně surrealistické... nechápu všechny ty odpady... Já se bavil, naprosto královský a troufám si tvrdit, že některé scény jsou skutečně geniální a hodny zapamatování. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Je až zázračné, jak se neustálím omíláním trapných vtipů může stát film magicky debilním. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Snímek prostého, ale docela vtipného, názvu RRRrrrr!!! se mi jevil jako nápady našlehaný dobrodružný film. Brzy jsem ale zjistil, že o žádné dobrodružství z pravěku se tolik nejedná a hraje se především na vtip. Tím se děj uzavírá. Skoro bych se nebál říci, že požírá, jako had zakousnutý do svého ocasu. Smyčka nad humorem se stahuje a stahuje. Problém je totiž v tom, že když film nemůže nabídnout nic než humor, nemá žádného záchytného bodu, o který se divák může opřít, když mu specifický (a zde velmi - tak trochu montypythonovsky, ale po americku - ano, po americku) humor nesedne. Zrovna tak jako mně. Šavlozubá zvířena pobavila, stejně jako mnoho dalších gagů, čím originálnějších, tím lepších, ale celkově mi oči od slz smíchu docela vysychaly. Úplné mlácení hlavou o zeď v záchvatech smíchu asi mít nikdo nebude. Ale to se dá oželet. Říkejme tomu od teď netradiční usměvný fantasy film. Trochu člověk zapláče, pokud bude čekat na takový ten humor, který je vlastní klasickým francouzským komediím, ten známý francouzský humor. A Depardieu jako Obelix z Namibie to zrovna dvakrát nezachránil. ()

Reklama

Reklama