Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia Adam (Eric Jungmann), Harley (Justin Urich) a stopárka Sarah (Aimee Brooks) sú cestou na svadbu terorizovaní monštruózne vyzerajúcim mužom jazdiacim na starom a obrovskom monster trucku. (miguel_111)

Recenze (21)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Perfektní masky, zrůďák vypadá opravdu děsivě a ten jeho starý monster truck nahání hrůzu. Adam a Harley jedou na svatbu svého spolužáka. Cestou však narazí na zrůdu, která v okolí zabíjí lidi a přeživším odebírá končetiny. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Aj keď hororovým komédiám veľmi neholdujem, pri tejto som sa prekvapivo dobre bavil. Bol to vlastne road movie skombinovaný so všetkým možným, nechýba romantika, gore, parádny hlavný záporák na trochu neobvyklom dopravnom prostriedku a množstvo absurdných a komických situácií a naháňačiek. Už ma aj lákalo dať plný počet, ale predsa je to skôr film na jedno pozretie. Kvalitka, ktorá by si zaslúžila aspoň 80%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Road trip meets Jeepers Creepers! Monster man je především zábavnou Komedii s fajn teen hláškami, a neuvěřitelně creepy záporákem,který se ukáže na scéně až v závěrečné půl hodince, kde začne docela slušný masakr,ale více než 4* dát nemohu kvůli né příliš uspokojivému Gore. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Záležitost vhodná pro ty, co by se chtěli u hororu i zasmát. Monster Man je totiž místy hodně ujetá teenagerská road movie, kde dva kamarádi v autě kecaj o chlastu a babách a při cestě se k nim přidá přitažlivá stopařka, takže dojde i na pubertální jiskření. Jo a do toho je občas pronásleduje maniak ve starym monster trucku. Tenhle kulhající "fuck face" sympaťák dostane zasloužený prostor až ve druhé polovině, která se díky jednomu twistu změní na slušný hixploitation. Teprve tady se dočkáme pěkného gore nášupu, pořád ale v komediálnějších vodách. Žádná bomba teda, ale na zabití nedělního odpoledne ideální. Diváky možná bude zajímat, že za filmem stojí Michael Davis, režisér akční řežby Sejmi je všechny. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Miestami vtipné, miestami trápne. Takmer 50 minút sa nič nedeje, až sa z toho vykľuje celkom pohodový "Texas" pre nenáročných, podaný v duchu celého snímku. Dalo sa, no byť to 20 minútový kraťas, má to 80% a všetci nad tým "onanujú". Škoda .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Adam vyráží na cestu za svojí tajnou láskou, která se má vdávat, a rád by jí ještě před svatbou s jiným řekl, že ji miluje. Tajně se do jeho auta propašuje kamarád Harley, což je takový mamrd, který je Adamův veliký kámoš, ale přitom si z něj stále utahuje a zesměšňuje ho. Během cesty potkají tajemný pohřebák, svůdnou stopařku Sáru a monstrum, co má sešívanou držku (tak trochu Leatherface křížený se strážcem krypty) a veliký truck na obřích kolech. Zpočátku jsem čekal naivní taškařici, ale postupně mne příběh vtáhl. Honičky a naháněčky, úděsní vidláci, rozkošná postelová scéna a střeva ven. Z původních 3* zvyšuji o jednu za posledních 15 minut plus minus. Černá magie, satanismus a Frankensteinovo monstrum! Vtipné, černohumorné a krvavé. Jasně, stavidla s rudou se mohla zvednout více, ale mně to tentokrát stačilo. Co uděláte, když potřebujete rychle klíč, který před vámi někdo spolkl? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek moc zábavný nebyl, spíš tlachání o blbostech a nějaké to tajemno okolo monster trucku, ke konci to už bylo lepší, ale stejně to nebylo úplně ono. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie se sympatickým obsazením a příjemným zrůdáčkem.Nejvíc mě paradoxně bavila ta první půlka filmu, která je hlavně komedie.Že to je předvídatelné a levné bych vůbec neřešil.Natlemil jsem se a scény s Monster Truckem dokázaly navodit patřičnou atmosféru.Aimee Brooks byla sexy dělo a hlavní hrdina kučeravá verze prcálka amerického koláče.Na nudný nedělní večer to zabavilo akorát.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Road Trip, tohle je sice taky svým způsobem komedie, ale především jde o slušnou béčkovou hororovou podívanou. Zpočátku sice můžete být lehce znaveni nepříliš zdařilým pokusem o humor (někomu se to líbit může), ale po chvíli se to změní v pěkně krvavého žrouta času okořeněného černou magií, gore, lehkou erotikou (spíš jen narážkami) a další ulítlou honičkou. Mám rád podobné filmy, které se neberou sami moc vážně a divák se tak dočká rychle odsýpajícího děje, který ani moc nenudí a čert vem to všudy přítomné klišé. Davis si zřejmě při tvorbě monstra vzal inspiraci z Leatherface – protože Bratr Bob je taky pěkný „fešák“. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Za první půli 0. Nuda, nuda, děsivý maximálně ten pokus o humor, trapné střihy, chvílemi mi přišlo, že se autoři snaží tím ,,nevtipem" napodobit tvorbu společnosti Troma ( možná tomu i tak je ). Druhá půle je na druhou stranu excelentní jízda, doplněná hektolitry krve, skvělými maskami, pohodovou atmosférou a luxusním ,,gore" finále. Celkově příjemná jednohubka, možná i škoda, že trochu opomíjená, z té doby znám daleko větších, ,,známějších" , sraček. 3* ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

"A: What are you doing, dude? B: I think I took a wrong turn. A: Well, this is a perfect place for old fuck face to nail us. B: Fuck face? A: Yeah, you saw the guy. His face was totally fucked up. Looked like someone quilted his face together. Wired his jaw shut, too. So yeah, he´s fuck face in my book, so come on, let´s go." Štyri roky pred Shoot 'Em Up natočil Michael Davis nízkorozpočtovú horrorovú komédiu, ktorá síce miestami pôsobí poloamatérskym dojmom, ale občas aj pobaví (hlavne dobrými hláškami). Predstavte si Jeepers Creepers (prípadne The Texas Chainsaw Massacre) ako komédiu v štýle Road Trip a dostanete približnú predstavu o tom, ako vyzerá Monster Man. 50%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno, keby sa partička okolo tohoto filmu zamerala na kvalitnejší humor ( okrem toho kvalitného gore ), zrejme by sa dalo pozerať na kvalitnú splatter komédiu, ktorú kedysi kvalitne naštartoval pán Raimi s pánom Jacksonom. Lenže tu vietor fúkal opačným smerom a odvial dokonalosť, s pomerne kvalitnej filmárčiny. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Priatelia cestujú na svadbu autom cez púšť.Po ceste ich bude prenasledovať obrovský monster truck.Starý,hrdzavý,už tak akurát do šrotu.Ale aj chlapík čo riadi ten monster truck je hnusný,škaredý ako aj to jeho auto.A navyše je to aj debil.Teenagerska komédia v spojení s horrorom.Ale nie hociaká.Je to tá z tých lepších,ak nie z najlepších.A ešte by som pridal aj buranská.Lebo vidláci sú tam teda poriadny.A krvi je tam habadej,možnože aj celé vedrá.Ale netreba tento film prirovnávať k takým filmom ako The Cars,Duel a podobne.Tie sú úplne iné.Veľmi zábavný film,aj keď je to samí gýč,ktovie či nie aj úmyselne.Takže kto má chuť na normálny horror,teda vážny,tak ruky preč od neho.Ale ak sa chcete pobaviť a máte rády horrorové komédie,tak to je ten správny. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to ako Jeepers Creepers, ale nie je to Jeepers Creepers, je to Monster Man. Jeden úzkostlivý kretén a jeho kamoš, tučný kretén cestujú na svadbu, cestu im však skríži obrovský, hrdzavý monster truck a v ňom ohavne pozošívaný dementný psychopat čo odrezáva ľuďom hnáty ( hrdinami láskyplne prezývaný "Fuck Face" ). Trochu sa pochytia a preto jeden z našich kamošov prejaví gesto dobrej vôle a v nestráženej chvíli ( keď sa psychoš ide vysrať ) mu do toho trucku víťazoslávne naští. Ich vzťahy sa tým rozhodne nezlepšia, ešte bude veselo. Podarené fóry ( mŕtvola s vysiacim okom v aute ), občas nejaké gore efekty ( pobavilo ma keď Fuck Face zožral kľúč od dverí, hrdina mu vrazil ruku do brucha a vytiahol ho ) a hlavne to nenudí aj keď sa to uprostred začne trošičku ťahať ( to keď zoberú stopárku ). Rozhodne podarený kúsok v žánri hororovej komédie, ktorý mám rád. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Adama Harley jsou dobří kamarádi a jedou spolu na svatbu kamarádce. Po cestě které jsou napadáni obřím monster truckem naberou ještě dívku jménem Sarah. Na první pohled sympatická dívka ale to ještě neví že se věnuje čarodějnictví. - Opravdu nářezová komedie s prvkami hororu. Mockrát jsem se smál. Záporák opravdu dobrá maska. Jo vypadal děsivě. Prostředí taky super. Na konci bylo vidět že ho fakt masakrovali celou noc.. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá kravina, která ale neurazí, a toho, kdo nehledá nic náročného, pobaví a potěší. Tak je tomu i u mne. Já jsem si dokonce užil i první polovinu, i když jsem se od srdce zasmál jenom opravdu párkrát. Rozhodně se vyplatí čekat na polovinu druhou - tam nás totiž čeká pěkná naháněčka, několik krvavých (místy i pěkně "chutných") momentů a překvapivý závěr. Maska zabijáka se povedla a celkově bych to shrnul jako slušný průměr. 5/10 ()

Reklama

Reklama